Wat zijn de voordelen van een complete woningpresentatie van Zibber?

Een woningpresentatie, wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Het is een overkoepelende term die in de makelaardij gebruikt wordt om verschillende mediaproducten te bundelen en vermarkten. Waarom zou je een woningpresentatie uitbesteden? Wat zijn de voordelen daarvan?

In dit blogartikel lees je meer over de voordelen die het uitbesteden van een woningpresentatie met zich meebrengen en hoe Zibber haar klanten volledig wil ontzorgen.

Waarom uitbesteden?

Het kopen of verkopen van een woning is niet niks. Buiten het feit dat je de bewoners van een woning die je moet verkopen, goed wilt begeleiden, komen er een hoop andere zaken bij kijken. Als makelaar kan het dan ook lastig zijn om alle woningen en bewoners evenveel aandacht te geven. Je moet - letterlijk - van alle markten thuis zijn. Het maken van de mediaproducten, is iets wat je makkelijk kunt uitbesteden. Het geeft een stukje ruimte om te focussen op andere zaken, zoals het persoonlijke contact met de bewoners.

Hieronder een aantal redenen waarom uitbesteden een goede optie kan zijn:

1. Professioneel beeldmateriaal zorgt voor een goede eerste indruk.
Potentiële kopers spenderen maar liefst 80% van hun tijd aan het bekijken van woning foto’s en video’s. Slechts 20% van de tijd wordt aan het lezen van de beschrijving van een woning besteed. Zorg er dus voor dat de woning foto’s en video’s kwalitatief goed én realistisch zijn. Je kunt maar één keer een eerste indruk geven. Deze eerste indruk kan een ‘go’ of ‘no go’ zijn om een bezichtiging aan te vragen.

2. Je houdt meer tijd over om de klant persoonlijke aandacht te geven.
Als makelaar moet je meerdere balletjes hooghouden. Je wilt de tijd kunnen nemen voor je klanten. En dat voor iedere klant. Je wilt je kunnen inleven en een juiste koper vinden voor een woning. Of een geschikt, nieuw thuis kunnen aanbieden aan een andere klant. Met een externe partij kun je je volledig focussen op de core business en het menselijke aspect voorop zetten. Op die manier kun je jezelf wellicht onderscheiden van andere makelaars.

3. Zonder enige moeite meer variatie in woningfotografie.
Je wilt er zeker van zijn dat je het maximale uit de prijs kan halen en dus is een goede presentatie van het pand in dat opzicht heel belangrijk, ongeacht de grootte of waarde van het pand. Variatie in fotografie beelden kunnen daarbij helpen. Hoogtefotografie met mast, buitenfotografie en detailfotografie zijn hier goede voorbeelden van. Kies dus voor experts die getraind zijn om hiermee te werken.

Hoogtefotografie Nederland Zibber


''ZOU JIJ GRAAG VOLLEDIG ONTZORGD WILLEN WORDEN?
Bekijk dan wat wij voor jou kunnen doen met ons Premium Pakket.''

4. Snelheid en kwaliteit genereren door experts.
Kies één partij die alle mediaproducten, die jij wilt aanbieden, ter beschikking heeft. Alleen daardoor word je echt ontzorgd. Snelheid en kwaliteit zijn daarbij niet onbelangrijk. Hoe sneller alle mediaproducten aangeleverd worden, hoe sneller de woning gepresenteerd kan worden. Wij werken dan ook met gespecialiseerde vastgoed fotografen en inmeters, per regio. Hierdoor zie je vaak dezelfde gezichten en heb je nauw contact met onze professionals.

Wij vinden het persoonlijke aspect minstens net zo belangrijk als het professionele aspect. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat al onze experts om kunnen gaan met lastige situaties (denk aan een scheiding, rouw, etc.).

5. Promoot een woning online en op social.
Het ultieme doel voor de makelaar is de juiste koper voor het juiste huis vinden. Online platformen, die naast Funda steeds populairder worden, zijn Social Media platformen. Via Facebook en Instagram kun je het publiek bereiken wat je zou willen bereiken. Promoot mooie beelden of een geschikte (korte) video als sneak peek. Op die manier maak je potentiële kopers ‘warm’ voor jouw woningaanbod. Via deze kanalen kun je ook makkelijk een woning promoten onder een bepaalde doelgroep.

6. Onze Customer Support staat altijd voor je klaar.
Jij hebt het druk en dat weten wij maar al te goed. Vandaar dat je ons Customer Support team eenvoudig via verschillende manieren kunt contacten: telefonisch, per mail of via de chat op onze website. Op die manier krijg je altijd snel antwoord op een vraag en kun je je richten op belangrijkere zaken.

Customer Support Zibber Nederland


KIES VOOR TOTALE ONTZORGING MET HET PREMIUM PAKKET

Ervaar de kracht van ons Premium pakket. Wij zetten graag een stapje extra voor kwalitatieve producten, maar ook zeker om jou te ontzorgen. Het Premium pakket is zo samengesteld dat alle mediaproducten van A tot Z worden aangeleverd. Wat zit er in het Premium pakket? Fotografie, 360 graden fotografie, floorplanner, VideoTour, NEN2580 Meetrapport en het inmeten van de woning. 

Het Premium pakket bevat alle producten die aanwezig moeten zijn om mee te kunnen doen in de ranking van Funda. Het pakket biedt volledige ontzorging. Zo hoef je geen tekeningen aan te leveren voor de plattegronden. Er zal namelijk een bouwkundige op locatie langs gaan om dit te verzorgen. Je ontvangt hierbij ook ons uitgebreide meetrapport.

Het takenpakket van een makelaar is behoorlijk divers. Om wat taken uit handen te kunnen nemen, hebben wij de ideale oplossing bedacht, in de vorm van het Premium pakket. Met een geheel professioneel pakket, zullen bewoners ook eerder voor jouw makelaarskantoor kiezen.

Premium Pakket Zibber

Meer informatie of woningpresentaties vind je hier.

Zibber Jobs Logo
Zibber Trustpilot

Je bent in goed gezelschap bij Zibber. Wij leveren alle content die jij nodig hebt om jouw woningen goed én snel op de markt te zetten. Geen wonder dat veel succesvolle makelaars voor Zibber kiezen. Bekijk wat klanten zeggen over een samenwerking met Zibber.

Bekijk reviews

Onderwerp: