Dit is wie we zijn, dit is ons verhaal

OVER ZIBBER

Zibber is er speciaal voor makelaars. Makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan. Zibber biedt het complete pakket, ontzorgt met snelheid en service en verrast met kwaliteit en prijs. 

We bestaan uit een gedreven club van routiniers en aanstormend talent, verspreid over diverse vakgebieden zoals fotografie, video en metingen. We zijn specialisten in de niche van vastgoedmedia en hebben een ruime ervaring met de makelaardij. 
Zibber heeft kantoren in Eindhoven (HQ) en Antwerpen.

De start up fase

ONZE GESCHIEDENIS

In 2010, midden in de crisis, begonnen we met Zibber aan een uitdagende missie: Een professionele vastgoedpresentatie betaalbaar maken. Vóór die tijd was dat immers alleen voorbestemd aan villa's uit het topsegment. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Woningen werden moeizaam verkocht, de presentatie was ondermaats en de markt was klaar voor vernieuwing. Vanuit een klein studeerkamertje begonnen ze met het aanbieden van woningfotografie en plattegronden tegen eerlijke prijzen. Deze, professionele kwaliteit voor betaalbare prijzen, aanpak sloeg aan. 

 

Internationale groei

ONZE AMBITIE

Zibber heeft een constante focus op verbetering van kwaliteit, levertijden en service. We zijn er heilig van overtuigd dat deze investeringen onze duurzame relaties met vastgoedprofessionals zullen versterken. Naast groei van marktaandeel in Nederland zien we tevens kansen voor verbreding van ons productaanbod. 
Dat onze ambitie niet ophoudt bij de landsgrenzen hebben we in 2017 bewezen met het succesvol betreden van de Belgische markt. Hier hebben we laten zien dat ons concept, met lokale finetuning, werkt. Zibber is klaar voor verdere expansie binnen Europa.

Klaar voor een betere presentatie?

Maak een afspraak

De voorhoede van woningmakelaars

Join the club

Je bent in goed gezelschap bij Zibber. Zibber levert alle content die je nodig hebt om jouw woningen goed én snel op de markt te zetten. Het is dan ook geen wonder dat veel succesvolle makelaars voor ons kiezen.