Makelaarsvideo

11 september 2017 - Meike Jentjens

Nieuw bij Zibber zijn de makelaarsvideo’s. Wat verstaan wij hieronder en wat kunnen deze video’s voor jou als makelaar betekenen? We leggen het je uit!

Brochures: échte eyecatchers

03 augustus 2017 - Meike Jentjens

Wij geloven in de kracht van visualisatie. Standaard teksten kunnen we wat ons betreft vaarwel zeggen. Hoe maak je wel optimaal gebruik van een brochure? Lees meer!

Video Slideshow vs. Video Tour

24 juli 2017 - Meike Jentjens

Wat is het verschil tussen een Video Tour en een Video Slideshow? Heeft gebruik maken van een Video Tour daadwerkelijk meer impact op de verkoop van een woning? In deze 'battle' zoeken we het voor je uit!

Mara vertelt: Tour du ALS

22 mei 2017 - Meike Jentjens

We geven je in deze blog een kijkje achter de schermen bij commercieel medewerker Mara, die de Tour du ALS gaat fietsen om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS. 

Minisites: online visitekaartje

11 april 2017 - Meike Jentjens

Een kunstwerk maken van woningpresentaties doe je met minisites. Tussen het grote aanbod van huizen is het vaak lastig om op te vallen. Het is tijd om te schitteren met een online visitekaartje voor woningen. 

Gigantische impact online

30 januari 2017 - Meike Jentjens

Profiteren van het sneeuwbaleffect met video’s is dé manier om in 2017 online je stempel te drukken. We leggen je uit hoe je dit aanpakt.

NVM Open Huizen Dag: tips ter voorbereiding

23 maart 2017 - Meike Jentjens

Het is bijna 1 april, de eerstvolgende NVM Open Huizen Dag! Bekijk de tips van Zibber ter voorbereiding op deze interessante dag voor de huizenverkoper.  

Avond Impressie

24 november 2016 - Meike Jentjens

Je hebt een bijzonder pand dat je graag wilt laten opvallen. Daarnaast heb je een marketingbudget dat je niet wilt overschrijden. Avond Impressie is de uitkomst. 

Belangrijke informatie bij het NEN2580 meetrapport

10 april 2015 - Danny Gijzen

Het NEN2580 meetrapport is een populair product. Om een goed beeld te geven van de werkwijze m.b.t. deze rapporten is dit artikel opgesteld.