Verkoopteksten

Mooie en pakkende verkoopteksten

Goede verkoopteksten versterken de beeldvorming van een woning. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schrijven van correcte teksten bij het verkopen van de woning. Onze professionele tekstschrijvers ontzorgen je en maken de verkoopteksten voor jou. 

Robert-Jan1

“Met onze woningteksten verzeker je jezelf van een pakkende en informatieve tekst die jouw doelgroep aanspreekt. ”

Robert-Jan van Dieperbeek

Account Manager

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over onze woningteksten. 

Kan ik zelf bepalen welke aspecten in de tekst komen?

Ja, je bent van harte welkom om ons bepaalde informatie te geven.
Over het algemeen zijn de teksten gebaseerd op onze foto's en de plattegronden. Je kunt echter nog steeds de hoogtepunten van het object benadrukken als je dat wilt. Dit kan altijd aangegeven worden tijdens het plaatsen van de bestelling op ons portaal. 

Wat is het verschil tussen de stijlen?

Het verschil in stijlen wordt in principe al weergegeven door de namen van deze stijlen. Wij bieden de verschillende stijlen aan zodat je jouw doelgroep optimaal kunt aanspreken.
Je bent van harte welkom om onze voorbeelden te bekijken of contact op te nemen met jouw accountmanager om samen te beoordelen welke stijl het beste past bij de woning en jouw doelgroep.

Dieter_Sales_BE

Meer weten over samenwerken?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Plan een kennismaking  
Leer ons kennen