artist impressions

Show de potentie
met onze renderings

'A picture is worth a thousand words'. Laat daarom zien hoe het kan worden na een verbouwing, na het doorbreken van die ene muur of na het inrichten tot een spraakmakend interieur.
Onze renderings helpen je te verbeelden.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over onze Artist Impressions.
Maken jullie ook renders op basis van een plattegrond?

Het is mogelijk om op basis van een plattegronden een artist impression uit te werken. Hiervoor is het wel belangrijk om de standpunten + kijkrichting duidelijk te vermelden op de plattegrond. Ook eventuele aanpassingen van de indeling dienen duidelijk ingetekend te worden.

Kan ik ook een custom render laten maken?

Maatwerk renders zijn zeker mogelijk, maar alleen via ons label Zibber Create op offerte basis. Binnen onze portal hanteren we drie hedendaagse stijlen: Scandinavian, Modern en Rustic. Deze worden zorgvuldig samengesteld op basis van de hedendaagse interieurtrends. Doordat we op basis van deze 3 stijlen werken kunnen we voordelige tarieven hanteren. 

Wat is de levertijd van de artist impressions?

De levertijd bedraagt 3 werkdagen. Belangrijk is wel dat alle informatie aangaande eventuele wensen, standpunten of kijkrichtingen compleet zijn doorgegeven. 

Worden er kosten in rekening gebracht voor wijzigingen?

Standaard is een gratis correctieronde inbegrepen. Voor het doorvoeren van extra wijzigingsrondes zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. 

Robert-Jan reckteck

Meer weten over samenwerken?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Plan een kennismaking  
Leer ons kennen