Video Zibber

Bekijk een voorbeeld video

video

Een woningvideo
zoals jij het zou willen

Onze woningvideo’s zijn niet alleen gaaf om te bekijken, maar ook opvallend informatief. Voor gebruik op social media kies je voor een korte teaser met alleen de highlights. 

Ontmoet de makers van de video

Goed om te weten

  • Hogere ranking op Funda
  • Inclusief logo-animatie van jouw kantoor
  • Levering, 1 werkdag na opname
  • Gebruik onze Video Teaser voor social media
Tosca_video_140x140

Tosca Kremers

Senior Fotografie & Video

“Als senior verzorg ik de training en begeleiding van mijn collega's om het maximale uit de video te halen.”

Hoe wij het verschil maken
met de video 2.0

Als je op zoek bent naar een huis zal het je niet ontgaan zijn, het internet grossiert in middelmatige woningvideo's. Vaak rommelig gefilmde zogenaamde walkthroughs die vaak ook nog eens veel te lang duren. Een inferieure kwaliteit is de norm geworden. Waarom, vraag je je af?
Een belangrijke reden hiervoor is het budget. Een primaire eis is dat een woningvideo immers niet te duur mag zijn.
Toegankelijk voor elke woning of opdrachtgever.
Dat kan anders, vonden wij ook binnen deze krappe kaders.

Premium uitstraling
De opdracht was simpel, de uitvoering echter complex; maak een video met een premium uitstraling, die tegelijkertijd wel betaalbaar blijft. 

Het hele proces van looplijnen, aantal opnames, filmtechnieken en training is daarom vanaf scratch af aan opnieuw opgebouwd. 
We hebben kritisch gekeken naar de duur van de video, intro's en muziek. Wat gaat goed en wat moet er beter? 

Het resultaat is onze video 2.0. Een meer cinematische video, die een stuk professioneler oogt. Verbeterde intro's, muziek en lengte.
En ja, zonder concessies te doen aan de betaalbaarheid. 

Video Teaser
Voor gebruik op social media kies je voor onze Teaser. Een ingekorte variant, met focus op de highlights van de woning. Deze, als add-on te bestellen, video heeft de ideale duur voor gebruik op social media en is een must have voor makelaars die hun social media strategie serieus nemen.

Bekijk onze
Video Teaser

Als add-on te bestellen bij de video. Met een duur van ca. 30 seconden uitermate geschikt voor social media. Uitsluitend highlights komen in beeld.

Videooo

“Onze nieuwe video is een schot in de roos voor als je op zoek bent naar mooie sfeerbeelden voor een vlijmscherp tarief.”

Sido Vrieswijk

Productmanager Fotografie & Video

Bekijk ons Youtube playlist voor voorbeelden

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over onze video
Kan ik mijn video personaliseren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Graag ontvangen wij het logo van het makelaarskantoor in eps, psd of png formaat, zo kunnen wij deze in onze producten verwerken. Wanneer je een gepersonaliseerde video wilt ontvangen, kun je de mogelijkheden opvragen bij support@zibber.nl. Op deze wijze wordt de woningpresentatie nóg persoonlijker.

Op welke platforms zijn de video producten het meest effectief?

De video geeft een compleet beeld van het pand, op een sfeervolle manier. Deze duurt tussen 1 en maximaal 1,5 minuut. Wij raden aan om deze te gebruiken op uw eigen website of op Facebook. De Video Teaser is als add-on te bestellen bij de Video. Deze duurt maximaal 30 seconden. De Video Teaser is zeer geschikt voor Instagram of Facebook, om zo een beknopte indruk te geven van het pand. Met de combinatie van Video en Video Teaser heeft u op ieder platform een effectieve video!

Wat komt er allemaal op beeld in de video?

In de video zetten we in principe alle ruimtes op beeld. Wel zullen we selectief zijn in de beelden die we kiezen, om de video zo effectief mogelijk te houden. Een té lange video met té veel beelden is minder interessant om te kijken. Verder komen de volgende ruimtes standaard niet in beeld: toiletten, schuren, kleine zolders, kleine overloopjes en kleine bijkeukens (uitzonderingen worden gemaakt indien deze ruimtes erg bijzonder zijn). Mocht u specifieke ruimtes graag in beeld willen, dan kunt u dit altijd aangeven in het wensen vakje.

Bij de Video Teaser wordt de focus gelegd op de meest bijzondere elementen van het pand. We zullen een selectie maken van de 6-10 belangrijkste beelden en verwerken in een video van maximaal 30 seconden (inclusief logo en adres animatie).

Kunnen jullie objecten verwijderen of onherkenbaar maken in een video?

Dit is niet mogelijk, omdat een video een bewegend beeld is. Het is wel mogelijk om delen uit een video te knippen. Op deze manier kunnen wij toch de elementen die je niet in de video wil hebben verwijderen.

Wordt de omgeving en andere extra’s ook meegenomen in de video?

Onze fotografen zijn gespecialiseerd om uw pand zo representatief mogelijk op beeld te zetten. In de video wordt er focus gelegd op de USP’s (Unique Selling Points) van het pand. Ook wordt de omgeving meegenomen in de afsluiting van de video. Is er geen bijzondere omgeving in de buurt? Dan zal de video afgesloten worden met een bewegend beeld van de voorkant van het pand. Mocht u een specifieke wens hebben voor een omgevingsbeeld, dan kunt u dit altijd melden in het wensen vakje.

Robert-Jan reckteck

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber voor jou kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag