3 redenen waarom 3D laserscannen belangrijk is voor jou als makelaar.

In een recent uitgebracht bericht hebben wij kenbaar gemaakt dat we gaan starten met 3D laserscannen. In deze blogpost geven wij 3 redenen waarom dit een belangrijke ontwikkeling is voor jou als makelaar.

1. Extra nauwkeurig. 
Door laserscannen vormen miljoenen datapunten de basis van onze plattegronden. De door ons gebruikte award winnende BLK2GO scanner van Leica scant maar liefst 420.000 (!) punten per seconde. Zonder menselijke fouten Ă©n zonder meningsverschillen. Op basis van het gegenereerde 3D model (pointcloud) realiseren wij vervolgens onze plattegronden en meetrapporten.

Zibber 3D laserscannen met de BLK2GO
laserscannen met de BLK2GO: snel en accuraat.

2. Alles in Ă©Ă©n afspraak. 
Doordat de fotograaf nu de meting kan verzorgen, realiseren wij het complete pakket in Ă©Ă©n afspraak. Hiermee verkleinen we de druk op de volle agenda’s van jou en jouw verkopers. 

3. Het is enorm snel.
Een inmeting, die voorheen misschien wel langer dan een uur duurde, verzorgen wij nu in slechts enkele minuten. LiDAR, SLAM (gelijktijdige lokalisatie + mapping) en edge computing-technologieën maken dit mogelijk. Hierdoor zijn wij aanzienlijk sneller klaar op locatie.

Wil je meer lezen over onze samenwerking met Leica Geosystems dan kan je daar hier meer over lezen.

Onderwerp: