help kopers hun woningwaarde te verhogen

Energie Bespaar Advies

Geef jouw klanten inzicht in de kosten en voordelen van duurzame oplossingen met ons Energie Bespaar Advies. Dit overtuigt potentiële kopers snel van de mogelijkheden en versnelt de verkoop van gedateerde woningen.
Goed voor de portemonnee én het klimaat! 

Op pad voor jouw energielabel
#seriousimpact

Een waardevolle toevoeging

Sinds de energiecrisis is duurzaamheid belangrijker dan ooit voor woningeigenaren. Het aanbieden van ons veelzijdige Energie Bespaar Advies is hiermee een ideale toevoeging aan jouw diensten als makelaar. 

  • Diverse adviezen én de besparingen die het oplevert voor jouw doelgroep.
  • Volledig afgestemd op de woning.
  • Een goed energielabel zorgt voor lagere energiekosten.
Bekijk een voorbeeld
Sales Manager Zibber

“In de huidige vastgoedmarkt is het aanbieden van een Energie Bespaar Advies van onschatbare waarde. Hiermee help je als makelaar jouw kopers met duurzaam en toekomstbestendig wonen.”

Erik van Opdorp

Sales Manager

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over ons Energie Bespaar Advies.

Hoe gaat het Energie Bespaar Advies in zijn werk?
  1. Tijdens een gesprek worden de wensen van de bewoners besproken. 
  2. Deze wensen worden meegenomen in het advies en de energieadviseur neemt de woning uitgebreid onder de loep. 
  3. Er wordt gekeken naar de situatie op dit moment om vervolgens de opties te bespreken. 
  4. Na het bezoek ontvangen de bewoners al binnen één week een rapport met de bespaarmogelijkheden. Dit is volledig afgestemd op de woning en het energieverbruik. 
  5. De bewoners ontvangen binnen 14 dagen na ontvangst van het adviesrapport offertes op maat van onze partner installateurs. Ze kunnen zelf bepalen welke maatregelen zij in werking gaan stellen!
Waarom wordt aanbevolen om het Energie Bespaar Advies samen met het energielabel af te nemen?

Tijdens de inspectie voor het Energie Bespaar Advies brengen onze energieadviseurs de hele woning in kaart. Iets wat zij voor het energielabel ook moeten doen. Ze kunnen met deze inspectie dus meteen het juiste energielabel van de woning bepalen, en op basis van hun advies een nieuw energielabel inschatten.

Waarom zijn er aparte afspraken nodig voor de woningfotografie en voor het energie bespaar advies?

De inspecteurs van het energie bespaar advies en fotografen hebben zeer uiteenlopende doelen. Een fotograaf wil een woning mooi in beeld brengen, terwijl de inspecteurs de woning grondig willen onderzoeken. Ze zouden elkaar enkel voor de voeten lopen. 

Bovendien sturen wij onze plattegronden op naar de inspecteurs. Zij kunnen al veel data uit deze documenten halen, waardoor zij minder lang op locatie hoeven te zijn. Deze plattegronden zijn natuurlijk pas een paar dagen nadat Zibber langs is geweest beschikbaar. 

Robert-Jan reckteck

Meer weten over samenwerken?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Plan een kennismaking  
Leer ons kennen