Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Brent

Regio: Oost-Vlaanderen

“Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door wielrennen. Ik ben opgegroeid in een echte wielerfamilie. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn passie voor fotografie. Wanneer ik mijn bachelor fotografie afwerkte aan Luca School of Arts te Brussel kwam ook de liefde voor architectuur. Nu combineer ik al mijn passies in mijn job & het dagelijkse leven"

Youness

Regio: Noord Limburg

"Als klein kind was ik al gefascineerd door fotografie en het vastleggen van herinneringen. Bij Zibber is mijn passie mijn werk geworden. Mijn naam is Youness en buiten werktijd kun je mij altijd achter het fornuis vinden!"

Tim

Regio: Zeeland

“Ik ben een echte muziekfreak, van muziek kan ik echt genieten. 's Avonds en in het weekend sta ik het liefst in een volle zaal, tussen dansende mensen om concerten te fotograferen.”

Amie

Teamlead | Regio: Tilburg

“Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor fotografie, styling en interieur. Ik geniet van de open en eerlijke gesprekken die op locatie ontstaan. Mijn naam is Amie en bij Zibber ben ik helemaal op mijn plek!”

Manon

Regio: West Brabant

“Hoi! Ik ben Manon, naast het maken van foto's geef ik ook yoga en sport ik zelf graag, van hardlopen tot klimmen.”

Bernd

Regio: Antwerpen / Vlaams Brabant

“Wanneer ik niet aan het fotograferen ben, kan je me vinden achter het fornuis, in de (moes)tuin of op mijn mountainbike.”

Kim

Senior | Regio: Limburg (BE)

“Naast mijn werk bij Zibber, sta ik met evenveel passie nog steeds achter de lens om beelden vast te leggen. Mode, de sterkte van de vrouw en het tijdloze zijn hierbij mijn inspiratiebronnen."”

Thierry

Regio: Brussel

"De Brusseleir van de Zibberianen, die gelukkig is als hij foto's kan nemen. Leven van zijn passie, Il n’y a rien de plus beau."

Tosca

Senior | Regio: Gelderland

“'Al jaren fotografeer ik elke woning met veel passie. Ik geniet van de variatie, het contact met de mensen en natuurlijk van de mooie plaatjes schieten.”

Johnny

Senior | Regio: Friesland

“Fotografie is voor mij de creatieve uitlaatklep. Naast de mooie plaatjes die ik schiet bij Zibber leg ik ook regelmatig bruiloften vast. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn vrouw en 2 kinderen.”

Bianca

Regio: West Brabant

“Hi! Mijn naam is Bianca. Ik woon in Roosendaal. Naast het fotograferen van veel verschillende woningen en panden bij Zibber, wat ik met veel liefde en plezier doe, ligt mijn hart ook bij mode en portret fotografie. Als echte Brabander zoek ik graag de gezelligheid op. Ik ben sportief, ga graag op reis en onderneem leuke activiteiten met vriendinnen.”

Boy

Regio: Noord Holland

"Mijn naam is Boy, woon samen met mijn vriendin in t'Zand samen met 2 katten, en in mijn vrije tijd zul je mij tegen komen op een van de mooie dijkjes in Noord-Holland op de motor!"

Shana

Teamlead | Regio: Antwerpen

“Hallo, mijn naam is Shana, geboren en getogen in de Kempen. Dit hoor je al snel aan mijn sappig accent. Ik hou van architectuur, design en wandelen met onze hond Ona. Deze laatste kwam ik als een wonder via Zibber tegen tijdens een opdracht."

Anne-Linde

Senior | Regio: Drenthe

“Mijn naam is Anne-Linde, een echte aanpakker die na een korte rondleiding door jouw woning voor het allerbeste resultaat gaat. Luister graag naar de wensen van de bewoners en breng de mooiste details van de woning in beeld.”

Stan

Regio: 's-Hertogenbosch/Oss

“Naast fitness, muziek maken en reizen is fotografie een grote passie van mij. Het is daarom elke dag weer een feestje om de mooiste woningen van ons land te mogen fotograferen. Daarnaast is het ontmoeten van verschillende mensen ook altijd erg leuk!"

Maxime

Teamlead | Regio: 's-Hertogenbosch

“Als ik niet achter de camera sta kan je me al klimmend vinden in een boulderhal of met mijn hoofd in de wolken op reis."

Jalisa

Regio: 's-Hertogenbosch

“In 2017 heb ik mijn bachelor fotografie behaald. Naast mijn werk bij Zibber, ben ik actief als mode fotograaf / filmmaker.”

Pim

Regio: Nijmegen

"In mijn vrije tijd ben ik dol op tuinieren, kajakken, mountainbiken en mijn gezinnetje. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Dat zijn jullie! Iedere dag kom ik bij verschillende mensen over de vloer en hoor ik bijzondere verhalen, leer ik nieuwe dingen en zie ik het breedste scala aan woningen. Geen dag is hetzelfde dus en dat is leuk."

Nina

Regio: Tilburg/Breda

"Al sinds 2015 werk ik met veel plezier voor Zibber. Dat iedere dag anders is en ik mijn creativiteit kwijt kan vind ik het allerleukst. Wat mijn dag nog beter maakt? De lieve huisdieren op locatie, hiervan krijg ik een nog grotere glimlach op mijn gezicht!"

Julien

Regio: Brussel

"Blij achter de lens, achter het motorstuur, vanachter in de platenzaak & naast de lindy hop danspartner. Alles tezamen wel nog niet geprobeerd ;-)"

Bam

Regio: Tilburg

"Het in beeld brengen van iemand zijn/haar leven, daar ligt mijn passie. De plek waar u woont, is een belangrijk onderdeel daarvan."

Quinten

Regio: West-Vlaanderen

"Naast fotograaf ben ik thuisbarista en heb ik onze keuken omgetoverd tot koffiebar."

Debbie

Regio: Tilburg

"Mijn naam is Debbie, 23 jaar en ik heb een passie voor fotografie! Geen opdracht is mij te gek, van bruiloft-fotografie tot portretten. Elke dag is een uitdaging, elke foto is anders en daar houd ik van. Naast fotografie heb ik ook een passie voor fitness (powerliften). Dat geeft mij enorm veel kracht zowel fysiek als mentaal."

Frederik

Regio: West-Vlaanderen

"Hallo, ik ben Frederik. Mijn huis ligt vol boeken en fotospullen... en dat bevalt me wel. Enkel nog die koffieverslaving onder controle krijgen."

Inge

Regio: Utrecht

"Ik ben aan het werk gegaan daar waar mijn passie ligt, namelijk (vastgoed)fotografie. Naast het fotograferen geniet ik van de open gesprekken die op de locatie ontstaan. Vanuit Groningen ben ik een nieuw avontuur aangegaan in een nieuwe stad ruim 227 km verderop!”

Nannel

Regio: Brussel

Melina

Regio: Groningen

"Hi mijn naam is Melina. Naast het maken van foto’s doe ik ook aan marathons op Netflix!"

Jennifer

Regio: 's-Hertogenbosch

"Hallo! Mijn naam is Jennifer Voets. Op mijn twaalfde kreeg ik mijn eerste camera en kwam ik er achter dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Ik heb daarom een vierjarige fotografie opleiding gedaan. Ik woon samen met met mijn vriend en twee hondjes in een mooie tweekapper. Naast mijn werk bij Zibber fotografeer ik ook bruiloften, families en alles wat voor mijn lens komt. Een leuke afwisseling dus!"

Hanneke

Regio: Eindhoven

"Van jongs af aan ben ik al een beelddenker, daarom zit ik helemaal op mijn plek als vastgoed fotograaf bij Zibber. Buiten fotograferen houd ik van fitness en mountainbiken, maar het meest gelukkig word ik van met mooi weer in de tuin liggen met mijn kat Wolfje."

Robin

Regio: Zuid Limburg

"Een trotse Limburger. Verlaten panden fotograferen is mijn grote passie. Mijn grootste afwijking is het verzamelen van antieke fototoestellen. Heb inmiddels een museumcollectie gespaard tot afgrijzen van mijn vrouw. Ondanks alles houdt ze nog van me, gelukkig. Tot snel bij onze afspraak, dan maken we er iets moois van!"

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina