Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Frederik

Regio: West-Vlaanderen

"Hallo, ik ben Frederik. Mijn huis ligt vol boeken en fotospullen... en dat bevalt me wel. Enkel nog die koffieverslaving onder controle krijgen."

Jeroen

Teammanager | Regio: Brugge / de kust

"Mijn roepnaam is Jeroen maar fotograaf is ook prima! Tijdens de week ben ik fulltime fotograaf bij Zibber en kan je me vooral herkennen aan mijn bruisend enthousiasme. In het weekend ben ik huwelijk en gezinsfotograaf en als ontspanning kan ik wel genieten van een BBQ en het gezelschap van mijn vrouwtje. Persoonlijke quote: Ik hoef niet onmiddellijk de beste te zijn, zolang ik maar beter ben dan gisteren."

Angelino

Regio: West-Vlaanderen

"Hallo, mijn naam is Angelino. Fotografie is mijn passie en naast vastgoedfotograaf heb ik nog een bijberoep fotografie. Naast fotografie verzamel ik ook muziek op vinyl en kook ik graag."

Sören

Regio: West-Vlaanderen

"Hey, ik ben Sören! Je kan mij altijd terugvinden aan de Belgische Westkust. Mijn vrije tijd besteed ik aan sunset apero, strandzeilen, surfen, plonsen met onze hond en foto's maken van onze mooie kust."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina