Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Amie

Teamlead | Regio: Tilburg

“Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor fotografie, styling en interieur. Ik geniet van de open en eerlijke gesprekken die op locatie ontstaan. Mijn naam is Amie en bij Zibber ben ik helemaal op mijn plek!”

Bianca

Regio: West Brabant

“Hi! Mijn naam is Bianca. Ik woon in Roosendaal. Naast het fotograferen van veel verschillende woningen en panden bij Zibber, wat ik met veel liefde en plezier doe, ligt mijn hart ook bij mode en portret fotografie. Als echte Brabander zoek ik graag de gezelligheid op. Ik ben sportief, ga graag op reis en onderneem leuke activiteiten met vriendinnen.”

Stan

Regio: 's-Hertogenbosch/Oss

“Naast fitness, muziek maken en reizen is fotografie een grote passie van mij. Het is daarom elke dag weer een feestje om de mooiste woningen van ons land te mogen fotograferen. Daarnaast is het ontmoeten van verschillende mensen ook altijd erg leuk!"

Maxime

Teamlead | Regio: 's-Hertogenbosch

“Als ik niet achter de camera sta kan je me al klimmend vinden in een boulderhal of met mijn hoofd in de wolken op reis."

Jalisa

Regio: 's-Hertogenbosch

“In 2017 heb ik mijn bachelor fotografie behaald. Naast mijn werk bij Zibber, ben ik actief als mode fotograaf / filmmaker.”

Pim

Regio: Nijmegen

"In mijn vrije tijd ben ik dol op tuinieren, kajakken, mountainbiken en mijn gezinnetje. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Dat zijn jullie! Iedere dag kom ik bij verschillende mensen over de vloer en hoor ik bijzondere verhalen, leer ik nieuwe dingen en zie ik het breedste scala aan woningen. Geen dag is hetzelfde dus en dat is leuk."

Nina

Regio: Tilburg/Breda

"Al sinds 2015 werk ik met veel plezier voor Zibber. Dat iedere dag anders is en ik mijn creativiteit kwijt kan vind ik het allerleukst. Wat mijn dag nog beter maakt? De lieve huisdieren op locatie, hiervan krijg ik een nog grotere glimlach op mijn gezicht!"

Bam

Regio: Tilburg

"Het in beeld brengen van iemand zijn/haar leven, daar ligt mijn passie. De plek waar u woont, is een belangrijk onderdeel daarvan."

Debbie

Regio: Tilburg

"Mijn naam is Debbie, 23 jaar en ik heb een passie voor fotografie! Geen opdracht is mij te gek, van bruiloft-fotografie tot portretten. Elke dag is een uitdaging, elke foto is anders en daar houd ik van. Naast fotografie heb ik ook een passie voor fitness (powerliften). Dat geeft mij enorm veel kracht zowel fysiek als mentaal."

Jennifer

Regio: 's-Hertogenbosch

"Hallo! Mijn naam is Jennifer Voets. Op mijn twaalfde kreeg ik mijn eerste camera en kwam ik er achter dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Ik heb daarom een vierjarige fotografie opleiding gedaan. Ik woon samen met met mijn vriend en twee hondjes in een mooie tweekapper. Naast mijn werk bij Zibber fotografeer ik ook bruiloften, families en alles wat voor mijn lens komt. Een leuke afwisseling dus!"

Hanneke

Regio: Eindhoven

"Van jongs af aan ben ik al een beelddenker, daarom zit ik helemaal op mijn plek als vastgoed fotograaf bij Zibber. Buiten fotograferen houd ik van fitness en mountainbiken, maar het meest gelukkig word ik van met mooi weer in de tuin liggen met mijn kat Wolfje."

Roy

Regio: Eindhoven

"Na een vierjarige opleiding fotografie, ben ik helemaal op mijn plek bij Zibber! Voor een potje voetbal kijken, of spelen ben ik altijd wel in!"

Julia

Senior | Regio: Eindhoven

"Samen met onze kat ‘Othello’ woon ik in hartje Eindhoven, waar ik vaak te vinden ben om te boksen, wandelen of gezellig een drankje te doen. Hoe je een woning beleeft en deze in beeld brengt is een bezigheid waar ik echt van geniet. Het lijnenspel is rustgevend. Als kind vond ik het al leuk om mijn kamer iedere week opnieuw in te richten. De gesprekken die ontstaan op locatie maken het werk nog leuker. Naast vastgoedfotografie ben ik allround fotograaf, ligt mijn focus bij reportage-portret en werk ik graag aan eigen filmprojecten."

Ellen

Regio: 's-Hertogenbosch

"Hoi, ik ben Ellen! Ik werk sinds januari 2021 bij Zibber, maar het voelt alsof ik er al jaren werk. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo leuk. De ene dag sta ik in een mooi gestyled appartement in de Bossche binnenstad, en de andere dag in een vrijstaande villa. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen met mijn twee honden, fitness, samenzijn met vrienden of het fotograferen van evenementen, festivals en mensen."

Yarilijne

Regio: West Brabant

"Ik ben een trotse Bergenaar en drink mijn koffie het liefst met een beetje suiker en een stuk appeltaart ernaast. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in het theater. Zowel in de zaal als op het podium. Want naast fotograferen heb ik ook een passie voor dansen."

Justin

Regio: Eindhoven

"Als kleine jongen steeds de camera afpakken van je ouders was het geen geheim wat mijn job later zou worden. Hier geniet ik elke dag nog van. Doordeweeks met huizen bezig en in het weekend zul je mij vooral bezig zien met alles wat een motor heeft en wielen."

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina