Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Brent

Regio: Oost-Vlaanderen

“Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door wielrennen. Ik ben opgegroeid in een echte wielerfamilie. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn passie voor fotografie. Wanneer ik mijn bachelor fotografie afwerkte aan Luca School of Arts te Brussel kwam ook de liefde voor architectuur. Nu combineer ik al mijn passies in mijn job & het dagelijkse leven"

Francis

Regio: Oost Vlaanderen

"Altijd te spotten in Gent met camera in de hand, oftewel slurpend van mijn cappuccino."

Flor

Regio: Oost-Vlaanderen

"Hi! Ik ben Flor. Als je me niet kan vinden achter mijn camera, zit ik wellicht te genieten van mijn koffietje in een blues cafe."

Matis

Regio: Gent

"Mijn naam is Matis en al van jongs af heb ik een camera in mijn handen. Dus het is super om er nu ook mijn job van te kunnen maken. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden of ga ik graag eens op reis of op citytrip. Straat- en portretfotografie vind ik ook super om te doen!"

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina