Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Anne-Linde

Senior | Regio: Drenthe

“Mijn naam is Anne-Linde, een echte aanpakker die na een korte rondleiding door jouw woning voor het allerbeste resultaat gaat. Luister graag naar de wensen van de bewoners en breng de mooiste details van de woning in beeld.”

Reanne

Regio: Emmen

“Muren recht, planten scheef, lampen aan en gaan! Met veel plezier fotografeer ik uw t(huis). Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dit werk zo leuk. Naast het fotograferen van vastgoed ben ik fan van auto- en urbexfotografie. Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Reanne, en misschien tot snel!”

Feargal

Regio: Drenthe

"Spelen als kleine jongen met de camera van opa... dat moment kan ik mij nog goed herinneren. Jaren later kwam de grote dag dat ik samen met hem mijn eerste camera de "Nikon D3300" kocht. Om van mijn hobby mijn beroep te maken heb ik met succes mijn opleiding Mediavormgeving (Motion Design) afgerond. Vanaf november 2021 ben ik werkzaam vanuit Hoogeveen (Drenthe). En oh ja..... in mijn vrije tijd doe ik graag aan mountainbiken."

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina