Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Bernd

Regio: Antwerpen / Vlaams Brabant

“Wanneer ik niet aan het fotograferen ben, kan je me vinden achter het fornuis, in de (moes)tuin of op mijn mountainbike.”

Shana

Regio: Antwerpen

“Hallo, mijn naam is Shana, geboren en getogen in de Kempen. Dit hoor je al snel aan mijn sappig accent. Ik hou van architectuur, design en wandelen met onze hond Ona. Deze laatste kwam ik als een wonder via Zibber tegen tijdens een opdracht."

Tina

Regio: Antwerpen

"Hi, mijn naam is Tina! Fotografie heb ik met de paplepel mee naar binnen gekregen. Als 14-jarige trok ik naar het ‘verre Limburg’ om daar de opleiding audiovisuele vorming te volgen en om dan volledig over te schakelen op fotografie in mijn hogere opleiding. Bij Zibber kreeg ik de kans om van mijn passie mijn job te maken!"

Liese

Regio: Bilzen

"Hoi mijn naam is Liese maar iedereen mag me Liske noemen. Mij vind je altijd terug achter de camera, op een gezellig terras of aan de zijkanten van een spannende koers! Verder gaat mijn geweldige hond Bagel met alle plezier met mij wandelen."

Maxim

Regio: Antwerpen

"Ik ben een fiere Antwerpenaar die houd van een bourgondische levensstijl in de week 's avonds en sportieve tripjes met de koersfiets tijdens het weekend. Het leven als vastgoedfotograaf is elke dag weer een avontuur, achter elke deur een nieuw verhaal én dat is net wat mij zo boeit aan de job bij Zibber."

Johan

Regio: Antwerpen

"Na een avontuurlijke dag op de baan ben ik graag creatief bezig als grafisch vormgever. Mijn perfecte zaterdagavond: een bezoekje aan de cinema gevolgd door een krakende dansvloer met oude funkmuziek.“

Laura

Regio: Antwerpen

"Fotografie is al jaar en dag mijn passie en dat heeft er voor gezorgd dat ik mijn bachelor heb behaald. In mijn vrije tijd hou ik ervan om weg te gaan met vrienden. Op café, op restaurant en zelfs een festival in de zomer zijn dingen die ik heel graag doe. Maar een rustig avondje in de zetel met een glaasje wijn in de hand is ook zeker niet slecht."

Shana

Regio: Antwerpen

"Bij Zibber heb ik de kans gekregen om van mijn passie mijn job te maken. Om naast huwelijksfotograaf ook nog vastgoedfotograaf te mogen zijn, werk ik eigenlijk geen enkele dag, maar doe ik gewoon wat ik graag doe. Elke dag nieuwe mensen en andere huizen maakt het eens zo leuk door de afwisseling."

Noam

Regio: Antwerpen

"Zowel secundair als hoger onderwijs in fotografie heeft mij ontwikkeld tot de fotograaf die ik vandaag ben. Buiten een gepassioneerde content creator, ben ik eveneens een martial artist en een algemene sportliefhebber. De combinatie van deze passies zorgt ervoor dat mijn foto’s op het niveau van zwarte gordel gepresenteerd worden."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina