Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Youness

Regio: Noord Limburg

"Als klein kind was ik al gefascineerd door fotografie en het vastleggen van herinneringen. Bij Zibber is mijn passie mijn werk geworden. Mijn naam is Youness en buiten werktijd kun je mij altijd achter het fornuis vinden!"

Robin

Senior | Regio: Zuid Limburg

"Een trotse Limburger. Verlaten panden fotograferen is mijn grote passie. Mijn grootste afwijking is het verzamelen van antieke fototoestellen. Heb inmiddels een museumcollectie gespaard tot afgrijzen van mijn vrouw. Ondanks alles houdt ze nog van me, gelukkig. Tot snel bij onze afspraak, dan maken we er iets moois van!"

Vyo

Regio: Limburg

"Tijdens mijn opleiding aan Sint Lucas, Boxtel, pakte ik voor het eerst een camera op en was ik direct verkocht. Uiteindelijk rondde ik de studie dan ook af met een diploma in fotografie. Dat ik bij Zibber mijn passie uit kan voeren, maar dan ook nog met een onderwerp wat mijn interesse heeft; interieur, maakt mij helemaal blij!"

Diede

Regio: Limburg

"Elke dag stap ik in een ander verhaal, het vastleggen van het interieur van verschillende soorten mensen door middel van fotografie maakt mijn droombaan compleet!"

Audrey

Regio: Limburg

"Hoi! Ik ben Audrey en ik woon samen met mijn man en zoon in Sittard. Bij Zibber heb ik van mijn allergrootste hobby mijn werk kunnen maken. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag urbexlocaties (verlaten fabrieksterreinen, huizen, etc.), moderne architectuur of ben ik met mijn camera in de natuur te vinden. Ook leef ik me thuis regelmatig uit met 'creatieve projectjes'. Naast fotograferen hou ik van een sportieve uitdaging en ga ik graag erop uit om nieuwe plekjes te ontdekken. Eigenaardigheden: ik verzamel stenen die ik vind tijdens het wandelen of tijdens mijn avonturen met de fotocamera, ik ben een enorme katten- en dinofan en ik heb een fascinatie voor vulkanen. Tot slot ben ik altijd wel in voor een grapje."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina