Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Brent

Regio: Oost-Vlaanderen

“Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door wielrennen. Ik ben opgegroeid in een echte wielerfamilie. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn passie voor fotografie. Wanneer ik mijn bachelor fotografie afwerkte aan Luca School of Arts te Brussel kwam ook de liefde voor architectuur. Nu combineer ik al mijn passies in mijn job & het dagelijkse leven"

Bernd

Regio: Antwerpen / Vlaams Brabant

“Wanneer ik niet aan het fotograferen ben, kan je me vinden achter het fornuis, in de (moes)tuin of op mijn mountainbike.”

Kim

Senior | Regio: Limburg (BE)

“Naast mijn werk bij Zibber, sta ik met evenveel passie nog steeds achter de lens om beelden vast te leggen. Mode, de sterkte van de vrouw en het tijdloze zijn hierbij mijn inspiratiebronnen."”

Thierry

Regio: Brussel

"De Brusseleir van de Zibberianen, die gelukkig is als hij foto's kan nemen. Leven van zijn passie, Il n’y a rien de plus beau."

Shana

Regio: Antwerpen

“Hallo, mijn naam is Shana, geboren en getogen in de Kempen. Dit hoor je al snel aan mijn sappig accent. Ik hou van architectuur, design en wandelen met onze hond Ona. Deze laatste kwam ik als een wonder via Zibber tegen tijdens een opdracht."

Julien

Regio: Brussel

"Blij achter de lens, achter het motorstuur, vanachter in de platenzaak & naast de lindy hop danspartner. Alles tezamen wel nog niet geprobeerd ;-)"

Frederik

Regio: West-Vlaanderen

"Hallo, ik ben Frederik. Mijn huis ligt vol boeken en fotospullen... en dat bevalt me wel. Enkel nog die koffieverslaving onder controle krijgen."

Nannel

Regio: Brussel

"Hoi, mijn naam is Nannel. Na mijn opleiding fotografie ben ik in de koffiewereld gerold als Barista, maar fotografie is altijd een deel geweest van mijn leven. In mijn vrije tijd heb ik altijd een camera bij de hand zodat ik de mooie momenten in mijn leven kan vastleggen."

Francis

Regio: Oost Vlaanderen

"Altijd te spotten in Gent met camera in de hand, oftewel slurpend van mijn cappuccino."

Tina

Regio: Antwerpen

"Hi, mijn naam is Tina! Fotografie heb ik met de paplepel mee naar binnen gekregen. Als 14-jarige trok ik naar het ‘verre Limburg’ om daar de opleiding audiovisuele vorming te volgen en om dan volledig over te schakelen op fotografie in mijn hogere opleiding. Bij Zibber kreeg ik de kans om van mijn passie mijn job te maken!"

Jeroen

Teammanager | Regio: Brugge / de kust

"Mijn roepnaam is Jeroen maar fotograaf is ook prima! Tijdens de week ben ik fulltime fotograaf bij Zibber en kan je me vooral herkennen aan mijn bruisend enthousiasme. In het weekend ben ik huwelijk en gezinsfotograaf en als ontspanning kan ik wel genieten van een BBQ en het gezelschap van mijn vrouwtje. Persoonlijke quote: Ik hoef niet onmiddellijk de beste te zijn, zolang ik maar beter ben dan gisteren."

Liese

Regio: Bilzen

"Hoi mijn naam is Liese maar iedereen mag me Liske noemen. Mij vind je altijd terug achter de camera, op een gezellig terras of aan de zijkanten van een spannende koers! Verder gaat mijn geweldige hond Bagel met alle plezier met mij wandelen."

Maxim

Regio: Antwerpen

"Ik ben een fiere Antwerpenaar die houd van een bourgondische levensstijl in de week 's avonds en sportieve tripjes met de koersfiets tijdens het weekend. Het leven als vastgoedfotograaf is elke dag weer een avontuur, achter elke deur een nieuw verhaal én dat is net wat mij zo boeit aan de job bij Zibber."

Flor

Regio: Oost-Vlaanderen

"Hi! Ik ben Flor. Als je me niet kan vinden achter mijn camera, zit ik wellicht te genieten van mijn koffietje in een blues cafe."

Johan

Regio: Antwerpen

"Na een avontuurlijke dag op de baan ben ik graag creatief bezig als grafisch vormgever. Mijn perfecte zaterdagavond: een bezoekje aan de cinema gevolgd door een krakende dansvloer met oude funkmuziek.“

Matis

Regio: Gent

"Mijn naam is Matis en al van jongs af heb ik een camera in mijn handen. Dus het is super om er nu ook mijn job van te kunnen maken. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden of ga ik graag eens op reis of op citytrip. Straat- en portretfotografie vind ik ook super om te doen!"

Laura

Regio: Antwerpen

"Fotografie is al jaar en dag mijn passie en dat heeft er voor gezorgd dat ik mijn bachelor heb behaald. In mijn vrije tijd hou ik ervan om weg te gaan met vrienden. Op café, op restaurant en zelfs een festival in de zomer zijn dingen die ik heel graag doe. Maar een rustig avondje in de zetel met een glaasje wijn in de hand is ook zeker niet slecht."

Sarah

Regio: Waals-Brabant

"Ik houd van het pure van fotografie. Als ik even kan stilvallen na het bekijken van een foto waar alles samenkomt. En niet alleen op een foto, maar doorheen mijn dagen op de wereld ook. Kan mijn dag al niet meer stuk."

Aline

Regio: Limburg

"Fotografie is al een lange tijd mijn passie, je kan mij dan ook in mijn vrije tijd nog altijd achter de camera vinden. Met name portret- en modefotografie."

Jef

Regio: Brussel

"Fotograaf in hart en nieren
Woonachtig in Brusselse gewest
Met mooie foto’s mensen plezieren
Dat doet hij op zijn best
Je hoeft je woning niet te versieren
Want Jef die doet de rest"

Angelino

Regio: West-Vlaanderen

"Hallo, mijn naam is Angelino. Fotografie is mijn passie en naast vastgoedfotograaf heb ik nog een bijberoep fotografie. Naast fotografie verzamel ik ook muziek op vinyl en kook ik graag."

Sören

Regio: West-Vlaanderen

"Hey, ik ben Sören! Je kan mij altijd terugvinden aan de Belgische Westkust. Mijn vrije tijd besteed ik aan sunset apero, strandzeilen, surfen, plonsen met onze hond en foto's maken van onze mooie kust."

Shana

Regio: Antwerpen

"Bij Zibber heb ik de kans gekregen om van mijn passie mijn job te maken. Om naast huwelijksfotograaf ook nog vastgoedfotograaf te mogen zijn, werk ik eigenlijk geen enkele dag, maar doe ik gewoon wat ik graag doe. Elke dag nieuwe mensen en andere huizen maakt het eens zo leuk door de afwisseling."

Magali

Regio: Nieuwpoort

"Mijn naam Magali en samen met mijn man woon ik in het prachtige Nieuwpoort. Naast fotografe ben ik ook een entertainer die als goochelaar assistente op het podium staat. Hopelijk kunnen we samen het maken van de foto's net zo magisch maken! "

Noam

Regio: Antwerpen

"Zowel secundair als hoger onderwijs in fotografie heeft mij ontwikkeld tot de fotograaf die ik vandaag ben. Buiten een gepassioneerde content creator, ben ik eveneens een martial artist en een algemene sportliefhebber. De combinatie van deze passies zorgt ervoor dat mijn foto’s op het niveau van zwarte gordel gepresenteerd worden."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina