hoogtefotografie met mast

Breng locatie, tuin of uitzicht optimaal in beeld

Met onze telescopische carbonfiber mast kunnen onze fotografen net die extra's laten zien die je vanaf de grond niet ziet. 

Een andere kijk vanuit een hoger perspectief, met onze hoogtemast

De telescopische carbonfiber mast kan tot 8 meter hoog worden uitgeschoven en is geschikt voor de zware professionele camera's die wij gebruiken. Hij is gemaakt van de beste hoge dichtheid carbonfiber en is daarmee extreem stabiel en veilig in gebruik.

Via wifi verbinding bedienen we de camera vanaf de grond. De hoogtemast behoort tot de standaarduitrusting van al onze woning-fotografen en is een onmisbaar onderdeel om de ligging van een woning prachtig in beeld te brengen.

 

Kim Nijs

“Mensen staan er vaak van te kijken als we onze mast inzetten op locatie. Als ze eenmaal de resultaten zien zijn ze maar wat vaak onder de indruk.”

Kim Nijs

Senior fotograaf

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over hoogtefotografie
met onze telescopische mast
Tot hoe hoog kan de mast?

De maximale hoogte die we met de mast kunnen bereiken is 8 meter. Vaak is juist iets minder hoog al voldoende om een goed beeld te geven, vanuit het hogere perspectief.

Kan ik hoogtefoto's ook los bestellen?

Nee, hoogtefotografie met mast is alleen als add-on te bestellen bij je woningfotografie order. 

Hoeveel hoogtefoto's ontvang ik?

Wij maken zoveel foto's als nodig mocht zijn om een goede indruk te geven van de woning of perceel. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaald standpunt, dan verneemt onze fotograaf dat graag tijdens de opname.

200+ mensen en hun meningen
over ons team

star Reviews op Trustpilot
Robert-Jan reckteck

Meer weten over samenwerken?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Plan een kennismaking  
Leer ons kennen