Makelaar presentatie

Deze presentatievideo is een effectieve manier om niet alleen de woning, maar ook jouw makelaarskantoor als merk onder de aandacht te brengen van geĂŻnteresseerden.

Goed om te weten

  • Hogere ranking op Funda
  • Inclusief logo-animatie van jouw kantoor
  • Snelle levertijden
Tosca_video_140x140

Tosca Kremers

Senior Fotografie & Video

“Met jouw stem en lichaamstaal springt het enthousiasme voor de woning direct over op klanten.”

Persoonlijk overtuigen

Reguliere vastgoedvideo's zijn vaak gestandaardiseerd en soms wat onpersoonlijk. Ze tonen de woningen op een afstandelijke en objectieve manier. Maar wat als je als makelaar je presentaties een persoonlijk tintje geeft?

Laat jezelf als makelaar zien in de video en vestig de aandacht op de sterke aspecten van de woning. Een open haard voor gezellige bijeenkomsten in de winter? of een grote tuin waar geïnteresseerden elkaar in de zomer al kunnen zien barbecueën?

Door de woning aan het publiek te presenteren, wordt alle essentiële informatie op een leuke manier overgebracht. Hiermee geef je geïnteresseerden echt een gevoel voor de woning én blijf je in het geheugen van belangstellenden. Zo start je online al met het opbouwen van een meer persoonlijke relatie met je potentiële kopers en kan je de makelaar presentatie video ook zien als een marketing tool voor je kantoor.

Videooo

“Maak met onze presentatievideo jouw vastgoedmarketing persoonlijker en start online al met het opbouwen van jouw persoonlijke merk als makelaar.”

Sido Vrieswijk

Productmanager Fotografie & Video

Bekijk onze YouTube playlist voor voorbeelden

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over onze makelaar presentatie video
Kan ik mijn video personaliseren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Graag ontvangen wij het logo van het makelaarskantoor in eps, psd of png formaat, zo kunnen wij deze in onze producten verwerken. Wanneer je een gepersonaliseerde video wilt ontvangen, kun je de mogelijkheden opvragen bij support@zibber.nl. Op deze wijze wordt de woningpresentatie nĂłg persoonlijker.

Op welke platforms zijn de video producten het meest effectief?

De video geeft een compleet beeld van het pand, op een sfeervolle manier. Deze duurt tussen 1 en maximaal 1,5 minuut. Wij raden aan om deze te gebruiken op je eigen website of op Facebook. De Video Teaser is als add-on te bestellen bij de Video. Deze duurt maximaal 30 seconden. De Video Teaser is zeer geschikt voor Instagram of Facebook, om zo een beknopte indruk te geven van het pand. Met de combinatie van Video en Video Teaser heeft u op ieder platform een effectieve video!

Worden de omgeving en andere extra’s ook meegenomen in de video?

Onze fotografen zijn gespecialiseerd om het object zo representatief mogelijk op beeld te zetten. In de video wordt er focus gelegd op de USP’s (Unique Selling Points) van het pand. Ook wordt de omgeving meegenomen in de afsluiting van de video. Is er geen bijzondere omgeving in de buurt? Dan zal de video afgesloten worden met een bewegend beeld van de voorkant van het pand. Mocht je een specifieke wens hebben voor een omgevingsbeeld, dan kun je dit altijd melden bij het plaatsen van de bestelling in onze portal. 

Robert-Jan reckteck

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber voor jou kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag