Online jouw afspraak plannen: 5 voordelen

Bij Zibber plan je je afspraak met de fotograaf voortaan zelf online in. In de blog online afspraak plannen in de praktijk lees je alles over hoe eenvoudig je dit doet. Hier lees je waarom het zelf inplannen voor jou als makelaar zo handig is.

1. Smeed het ijzer als het heet is 
Deze uitdrukking gaat terug op het werk in een smederij. De smid verhit eerst het ijzer om het te kunnen bewerken. Op het moment dat het ijzer de juiste temperatuur heeft gaat hij er direct mee aan de slag, voordat het teveel afkoelt. Oftewel 'als je het juiste moment herkent, moet je het meteen benutten'.
Terug naar jouw praktijk. Als makelaar krijg je eindelijk die langverwachte mooie verkoopopdracht waar je zo je best voor hebt gedaan. Belangrijk om dan direct samen met de verkopers aan tafel de afspraak met de fotograaf in te plannen*. Nu is het immers “top of mind”.
Door snel te handelen op zo’n moment geef je je dossier direct een kickstart. Zo beschik je snel over professionele woningfoto’s, 360-virtual tour, VideoTour, plattegronden en meetrapport. Ready, set, go!

* Er zijn uitzonderingen dat online plannen niet mogelijk is. (woningen groter dan 300 m² en indien de sleutel opgehaald moet worden)

Artboard 1plantool
In een overzicht direct meerdere opties in beeld.

2. Maak het jouw klanten makkelijker
Wij beseffen ons terdege dat de geschetste situatie bij punt 1 niet altijd relevant is voor jou. Of wellicht heb je simpelweg een andere aanpak. Prima natuurlijk. Weet dan dat jouw opdrachtgevers eenvoudig zelf de afspraak kunnen plannen. Uiteraard attenderen we ze op een goede voorbereiding voor de fotoshoot met handige tips en tricks. En daarnaast kunnen ze een afspraak plannen op een moment dat het ze beste uitkomt en dit 24/7. Wel zo handig vinden wij.

3. Transparant over de duur van de opname
Een ander voordeel van het online inplannen is dat we direct inzichtelijk maken hoe lang de afspraak zal gaan duren. De tijd die we op locatie nodig hebben baseren we op de opgegeven vierkante meters van de woning in combinatie met de media die we gaan maken. Door onze jarenlange expertise en het gebruik van moderne technieken zoals 3D laserscannen werken wij zeer efficiënt. Hiermee beperken we de impact op de agenda van bewoners zoveel mogelijk. Vanzelfsprekend zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van een goede presentatie.

4. Helicopterview in de agenda
Met het online plannen tonen we in een overzicht direct meerdere mogelijkheden aan.  Hiermee maken we alle beschikbare opties direct transparant en is het nog eenvoudiger om een passende keuze te maken.

5. Profiteer van feedback
Bij iedere afspraak die gepland wordt vragen we of je tevreden bent over de aangeboden opties die we hebben getoond. Het is zelfs verplicht om je mening te delen. Niet mals natuurlijk want bij het woord “verplicht” gaan bij vele de nekharen overeind staan. Maar niet getreurd, we doen dit met een belangrijke reden en jij als klant profiteert daar uiteindelijk van. Hoe? We leggen je het graag uit.
Doordat wij dagelijkse enorm veel afspraken verwerken verzamelen we ongekend veel data. Achter de schermen monitoren en sturen wij actief op deze gebruikerservaringen. Zo weten wij razendsnel snel wanneer wij onze capaciteit moeten verruimen of ons team van freelancers in moeten schakelen om onze beloftes met jou als klant waar te kunnen maken. Door jouw feedback kunnen we uiteindelijk een betere service verlenen. Een win-win dus.

Onderwerp: