Jouw media gratis klaar laten zetten op Fundadesk?

Wij begrijpen dat je als makelaar zo efficiĂ«nt mogelijk wilt werken. Zo blijft er immers tijd over waar het echt over gaat: jouw klant begeleiden bij een succesvolle transactie. In dit artikel leggen we je uit hoe het plaatsen van media op de Fundadesk sneller Ă©n gratis kan. 

Zibber heeft de optie om jouw media (floorplanner, 360-graden foto’s en video) gratis klaar te laten zetten op de Fundadesk. Zo wordt het nog eenvoudiger om de voordelen van een Funda Compleet presentatie te ervaren. Hoe dit in de praktijk werkt, waar je op moet letten en welke mogelijkheden er nog meer zijn lees je in deze blogpost.

Funda Compleet facts*resultaten van objecten met Funda Compleet ten opzichte van objecten zonder Funda Compleet

Waarom gratis?
Met de media Floorplanner, 360-graden foto’s & video haal je het meeste uit jouw objectpresentatie op Funda. Woningen die beschikken over de Funda Compleet media worden maar liefst 59% vaker gevonden. Niet voor niets dus dat Funda Compleet maar wat vaak in de strategie van een makelaar terug komt.
Wij willen klanten, die net als ons, de voordelen van Funda Compleet inzien graag helpen.
Zo hanteren wij al scherpe prijzen voor ons Premium Pakket*. En daarnaast bieden we het plaatsen van jouw media op de Funda Desk voortaan kosteloos aan. Zo proberen we meer makelaars de voordelen van Funda Compleet te laten ervaren.

*Met het Premium Pakket van Zibber beschik je naast een meetrapport over alle media die je nodig hebt voor Funda Compleet. Het Premium Pakket is ons meest gekozen pakket.

In de praktijk
Bij het plaatsen van je order in onze portal kies je, na de keuze voor het gewenst pakket, voor het product “Media klaarzetten Fundadesk” (te herkennen aan het Funda logo). Zodra alle producten vervolgens uit de order opgeleverd zijn gaan wij de Floorplanner (fml), 360-graden foto’s en de video klaarzetten op de Fundadesk. Om dit te kunnen verzorgen hebben we het klantnummer nodig dat je gebruikt voor het inloggen op de Fundadesk.

Wij kunnen de media al klaarzetten voordat het object bij Funda bekend is (zonder de zg. Tiara code). Hierdoor kan het object vanaf dag Ă©Ă©n optimaal gepresenteerd worden op Funda.
Wil je meer weten over het proces? Lees dan onze blog: Hoe kan ik starten? Media gratis klaar laten zetten Fundadesk.

Media klaarzetten FundadeskLet op: Indien wij de media hebben klaargezet moet er nog wel een contract met Funda worden afgesloten.

Extra mogelijkheden? 
Naast het klaarzetten van de media op de Fundadesk kan Zibber ook de virtuele tour inrichten. Dit is een optie bij het klaarzetten van de media op de Fundadesk. De kosten voor het inrichten van de virtual tour bedragen € 10,= excl. btw.
Bij het instellen van de virtual tour stellen we alle hotspots in zodat er op Funda eenvoudig door de woning genavigeerd kan worden.

Heb je vragen over de gratis optie Media klaarzetten Fundadesk of wil je graag hier gebruik van maken? Mail ons direct en we helpen je graag verder.

Onderwerp: