Hoe kan ik starten? Media gratis klaarlaten zetten op Fundadesk.

Goed om te zien dat je wilt gaan starten! Je media klaar laten zetten op Fundadesk is erg eenvoudig. We leggen het je uit in deze 3 stappen. 

1. Geef je gebruikersnaam (kantoornummer) van de Fundadesk door
Laten we beginnen bij het begin. In onze portal hebben we het kantoornummer dat je gebruikt voor de Fundadesk nodig. Wij beschikken over een eigen mediadesk van Funda om jouw media gereed zetten. Wij hebben dus niet je wachtwoord van de Fundadesk nodig.
Ben je NVM-makelaar en ben je je kantoornummer van de Fundadesk kwijt? Dan kan je het beste contact opnemen met de NVM op 030-608 51 85.
Ben je VBO, VastgoedPro of een ongebonden makelaar? Dan vindt je je kantoornummer terug op je factuur van Funda (dit zijn de laatste 5 cijfers van je debiteurennummer).
Meer informatie over hoe je je Fundadesk kantoornummer vind kan je teruglezen op de site van Funda.
Het doorgeven van je gebruikersnaam (kantoornummer) van de Fundadesk kan per email of telefonisch aan ons customer support team.

Voordelen Funda CompleetDe voordelen van Funda Compleet bereik je met ons Premium Pakket.

2. Plaats je order in onze portal
Na de keuze voor je favoriete pakket selecteer je de optie: “media klaarzetten Fundadesk” in onze portal. Zodra alle producten vervolgens uit de order opgeleverd zijn gaan wij de Floorplanner (fml), 360-graden foto’s en de video klaarzetten op de Fundadesk.

3. Meld de woning aan voor Funda
Publiceer de woning naar Funda met een gecertificeerd CRM pakket (bekijk hier de gecertificeerde invoer partners). Zodra je de woning succesvol gepubliceerd hebt kan je vanuit de Funda mediadesk het contract afsluiten voor Funda Compleet. De media (Floorplanner, Video en 360-graden foto’s) zijn dan al dus door ons klaargezet. Tussen het publiceren van de woning (via CRM-pakket) en het uiteindelijk online staan op Funda zit standaard 4 uur verwerkingstijd in. Gebruik deze tijd om het mediacontract af te sluiten en desgewenst de virtual tour in te richten.
Overigens is het ook mogelijk om de vrijgave op Funda te vertragen of direct te regelen. Op de site van Funda kun je hier meer over vinden.

Heb je vragen over dit bericht of wil je kantoornummer van Fundadesk doorgeven aan ons om gebruik te maken van deze service? Mail ons direct en we helpen je graag verder.

Onderwerp: