Interactieve tour van jouw woning

Laat potentiële kopers rondkijken

Navigeer eenvoudig via hotspots

Ranking voordeel op Funda

360-graden-fotografie

360 graden fotografie

Om een beter beeld te geven van een woning, bieden we hoge kwaliteit 360 graden woningfotografie aan. Hiermee bied je geïnteresseerden een interactieve rondleiding door een woning en dat 24/7. De kijker bepaalt in welke richting hij of zij kijkt. Middels hotspots navigeer je online eenvoudig door alle ruimtes. De 360 graden foto's zijn te bekijken op ieder apparaat: computers, tablets, smartphones en met virtual reality brillen.

Wij maken 360 graden foto's met de zogenaamde High Dynamic Range methodiek. Dat betekent dat we voor elke foto, drie verschillende belichtingen samenvoegen om zo de ideale panorama te realiseren. Een 360 graden foto bestaat bij ons daardoor uit maar liefst twaalf beelden. Hierdoor bieden we een veel hogere kwaliteit dan de standaard oplossingen die andere aanbieders op de markt gebruiken. 

Binnen 5 stappen je 360 graden foto's ontvangen

1

Plaatsing opdracht in onze portal

2

Wij nemen binnen 24 uur contact op voor een afspraak

3

Ons doel: binnen
5 werkdagen opname op locatie

4

Foto's worden bewerkt voor optimaal resultaat

5

Je ontvangt foto's
1 werkdag
na opname

Waar moet je op letten?

TIJDENS DE OPNAME

In tegenstelling tot woningfotografie is het bij 360 graden fotografie niet mogelijk om spullen achter de camera te verbergen. De fotograaf gaat letterlijk 360 graden rond met de camera. Houd er dus rekening mee dat tijdens de foto-opname alles wat liever niet in beeld dient te komen, de ruimte uit is. Alleen met een goede voorbereiding haal je het maximale resultaat uit de 360 graden foto's. 
Bekijk hier onze tips ter voorbereiding op de foto-opname.

Ervaar de voordelen
van 360 graden fotografie

Maak een afspraak