Terug naar blog
Woningpresentatie

4 redenen waarom wij enthousiast zijn over de nieuwe floorplanner flow

Bas van Beers

| Op 04-03-2020

| 2 min

Daar is die dan, de nieuwe Floorplanner flow van Zibber. Beter, klantvriendelijker en efficiënter als nooit tevoren. Het gehele proces, van plaatsing van je order tot het ontvangen van je plattegrond, is opnieuw opgebouwd. De nieuwe flow heeft eigenlijk alleen maar voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje.


1. Zelf kleine wijzigingen doen.
Een veelgehoorde wens. De mogelijkheid om zelf de Floorplanner aan te passen vanuit de portal. Dit zorgt ervoor dat je kleine aanpassingen als benamingen van ruimtes, het toevoegen van deuren of het plaatsen van meubels direct zelf kan uitvoeren. 70% van alle wijzigingen die wij verwerken zijn dit soort kleine aanpassingen. Uiteraard helpen we je graag op weg. Bekijk hier onze how-to pagina voor een duidelijke stap-voor-stap uitleg en ervaar hoe eenvoudig het werkt.

Wist je dat Zibber een echte specialist is in plattegronden? Met zo’n 150 projecten per dag weten veel makelaars onze service te waarderen. Naast de Floorplanner plattegronden zijn we bekend om ons vertrouwde meetrapport. Niet voor niets het meest uitgebreide meetrapport uit de markt en standaard voorzien van een duidelijke vlakkentekening.

2. Je ontvangt nog sneller je plattegronden.
Ons technisch tekenteam heeft nu kortere lijnen met jou als klant. Hierdoor kunnen we nog sneller schakelen en besparen we zo kostbare verkooptijd. Uiteraard controleert ons Quality Control Team iedere plattegrond alvorens je hem ontvangt. 

Wist je dat Zibber uniek is in de branche met gedetailleerde 3D modellen van kapconstructies? Ondanks dat het erg arbeidsintensief is om te doen maken we bewust deze keuze in tegenstelling tot veel concurrenten. Details make the design vinden wij. 

3. Betere support bij BBMI (NEN2580) vragen. 👨‍💻
Door het elimineren van inefficiënties uit het proces kunnen wij je betere ondersteuning bieden bij je vragen over de meetinstructie. Onze experts zijn maximaal op de hoogte van de spelregels van de Branche Brede Meetinstructie en kunnen je zo assisteren bij al je vragen. Heb je twijfels over de interpretatie, wil je uitleg over de vlakkentekening of nieuwsgierig wat de Tarra oppervlakte nu daadwerkelijk is? Wij helpen je graag!

Wist je dat onze plattegronden experts, Bas en Thijs, zelf actief mee hebben gedacht met de totstandkoming van de verbeterde branche brede meetinstructie? Mede door hun input en enorme ervaring is de meetinstructie beter en duidelijker geworden. 

4. Mooiere plattegronden. 💙
Doordat we Floorplanner 2.0 hebben geïntegreerd in de nieuwe flow ervaar je direct de visuele voordelen van deze verbeterde versie. De verbeterde graphics resulteren in een fraaiere plattegrond. In 2D en 3D zoals je van ons gewend bent. 

Ben jij net als wij enthousiast geworden? Wij helpen je graag met je volgende plattegronden project!

Ontvang de nieuwste blogs in je mailbox

*

Je schrijft je in voor blog updates en Zibber mag deze updates sturen per e-mail. Meer informatie over uitschrijven, hoe wij omgaan met privacy en hoe wij jouw privacy beschermen, lees je in onze privacyverklaring.

Bas van Beers

Bas is teamlead plattegronden. Hij coördineert alle plattegronden en meetrapport projecten. De expert op het gebied van de BBMI.

Gerelateerde blogs

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Online jouw afspraak plannen: 5 voordelen

Bij Zibber plan je je afspraak met de fotograaf voortaan zelf online in. In de blog online afspraak plannen...

Annelore Ruymaekers

Op 04-03-2020

WoningpresentatieLeestijd 2 min
3 redenen waarom 3D laserscannen belangrijk is voor jou als makelaar.

In een recent uitgebracht bericht hebben wij kenbaar gemaakt dat we gaan starten met 3D laserscannen....

Thijs van den Bergh

Op 04-03-2020

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Zibber gaat samenwerking aan met Leica Geosystems en start met laserscannen van woningen.

Een historisch moment vandaag. We zijn trots om jou te mogen informeren dat we gaan werken met de revolutionaire...

Thijs van den Bergh

Op 04-03-2020