Interview met Zibber medewerker Anne van Empel

Wie zijn de mensen achter de service die Zibber biedt?

In dit persoonlijke interview gaan we in gesprek met een medewerker van Zibber om meer te weten te komen over persoonlijke ervaringen, het werken bij Zibber en de persoonlijke bijdrage aan de groei van het bedrijf.

LEN06205

Wat is je functie en takenpakket?

Mijn functie is Teammanger Operations bij Zibber Nederland. Samen met drie andere teammanagers stuur ik meerdere teams van fotografen aan. Zelf heb ik vier teams, dus ik verveel mij nooit! Ik voer gesprekken en houd de regiovergaderingen, kijk mee op locatie, plan teambuildings en probeer er verder op elke manier voor mijn collega's te zijn. Zowel werkgerelateerd als privĂ©! 

Welke talenten of vaardigheden moet je hebben om dit werk goed uit te kunnen voeren?

Je moet werken met mensen natuurlijk leuk vinden, maar ook oprechte interesse kunnen tonen in jouw collega's. Daarnaast moet je van afwisseling en uitdagingen houden. Maar zeker ook flexibel zijn. Elke dag kan heel anders lopen dan je eerder had gepland.

Hoe ben je bij Zibber terecht gekomen?

Eigenlijk via mij zus haha! Haar schoonzus Manon, werkt ook bij Zibber en 3,5 jaar geleden ben ik bij haar terecht gekomen op de planning. Uiteindelijk ben ik via interne sollicitaties bij mijn huidige functie uitgekomen!

TeambuildingZibberDendermonde_1

Wat vind jij het leukst aan je werk?

Vooral de uitdaging, afwisseling en contact met collega's. Elke dag is anders. Ik leer elke dag weer wat nieuws en blijf mezelf daardoor ontwikkelen. Dat vind ik ook heel bijzonder.

 

Wat voeg jij als persoon toe aan het team van Zibber?

Ik denk kennis en ervaring vanuit mijn eerdere functies in de binnendienst. De Brabantse gezelligheid kan je ook niet missen.

Welke geweldige dag of welk moment zal je nooit meer vergeten?

Het grote Zibberfeest inclusief overnachting van vorig jaar staat zeker bovenaan.

Over welke veranderingen of vernieuwingen binnen Zibber ben je het meest enthousiast?

Ik vind het heel bijzonder en super leuk dat ik Zibber zo hard heb zien groeien in de afgelopen jaren. We hebben veel nieuwe collega's mogen verwelkomen. Maar het mooiste vind ik dat het nog steeds een fijne, hechte club is. Je bent hier geen nummertje en dat zal ook zeker zo blijven. Daar mogen we trots op zijn.

Hoe zou je de werkomgeving beschrijven?

Kantoor voelt voor mij echt als thuiskomen. Er is zo'n fijne sfeer. Dat is echt ongekend!

Heel erg bedankt voor het delen van je verhaal Anne!

Onderwerp: