Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Reanne

Regio: Emmen

“Muren recht, planten scheef, lampen aan en gaan! Met veel plezier fotografeer ik uw t(huis). Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dit werk zo leuk. Naast het fotograferen van vastgoed ben ik fan van auto- en urbexfotografie. Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Reanne, en misschien tot snel!”

Thomas

Regio: Almelo

"Hey, Ik ben Thomas en ik werk in de regio Almelo voor Zibber. Ik woon zelf in Duitsland samen met mijn vriendin en wij delen samen onze passie voor fotografie. We gaan altijd graag op vakantie om samen mooie plaatjes te schieten van onze reizen!"

Isa

Regio: Amsterdam

"Hi, ik ben Isa! Bij Zibber kan ik doen waar ik passie voor heb, namelijk fotografie, interieur en styling. Daarnaast geniet ik ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan, nieuwe recepten uit te proberen en musea te bezoeken."

Marcella

Regio: Noord-Brabant

“Na mijn afgeronde fotografie opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende branches, maar fotografie is altijd iets geweest wat mijn interesse opwekte. Nu ik bij Zibber werk kan ik dit eindelijk combineren. In mijn vrije tijd zit ik het liefst in een restaurant, ik ben echt een bourgondiër of wandel ik graag met m’n hondje in de bossen. Verder houd ik van een overdosis “sarcastische” humor en spontaniteit!”

Žaneta

Regio: Friesland

"Ik kom uit Tsjechië, dit hoort u vast aan mijn accent onlangs ik nu al een aantal jaar in Nederland woon. Sinds ik een klein meisje was ben ik al gefascineerd door fotografie en het vastleggen van bijzondere herinneringen. Als fotograaf bij Zibber heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Persoonlijk vind Ik het ontzettend leuk dat er veel afwisseling is in mijn werk."

Sanne

Regio: Overijssel

"He! Mijn naam is Sanne. Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Mijn huis staat dan ook vol met oude camera's. Het contact met de bewoners en makelaars maakt het werken voor Zibber alleen maar mooier!"

Neriah

Regio: Noord-Brabant

"Aangenaam mijn naam is Neriah. Ik woon in Breda en beschouw mezelf als een echte bourgondiër. Ik geniet enorm van het werken met mensen en ben tevens graag bezig met portretfotografie."

Amber

Regio: Friesland

“Hallo! Ik ben Amber, ik ben fotograaf binnen zibber in de regio Heerenveen. Naast foto- en videografie houd ik van sporten en reizen.”

Alex

Regio: Noord-Brabant

"Het bezig zijn met beeld, geïntrigeerd raken door (binnenhuis)-architectuur, het onderweg zijn & kilometers maken, interessante mensen ontmoeten en de goede gesprekken die daaruit voortvloeien zijn stuk voor stuk ingrediënten die mijn werkdagen zo plezierig maken."

Sanne

Regio: Groningen

"Naast het werken bij Zibber besteed ik mijn vrije tijd graag aan auto's en is autofotografie mijn passie."

Kevin

Regio: Zuid Holland

"Na een carrière als monteur, was ik op zoek naar een uitdaging waar ik van mijn hobby, mijn werk kan maken. Bij Zibber heb ik dit kunnen vinden. Iedere dag ga ik met plezier op pad door de diversiteit van de huizen en mensen."

Diede

Regio: Limburg

"Elke dag stap ik in een ander verhaal, het vastleggen van het interieur van verschillende soorten mensen door middel van fotografie maakt mijn droombaan compleet!"

Anne

Regio: Middelburg

" Hallo! Ik ben Anne, fotografeer enorm graag en houd van muziek. Verder reis ik graag en ben ik veel in de natuur te vinden."

Sjoukje

Regio: Leeuwarden

"Ik woon met mijn man en kinderen in Friesland, hier kan ik genieten van de Friese wateren of mooie bossen. Naast het fotograferen van uw huis vind ik het dan ook erg leuk om foto's te maken van de natuur. Verder vind ik het in mijn vrije tijd gezellig om een dagje te shoppen en word ik blij van koffie op een terrasje. Wie weet tot ziens in uw huis en mocht u Fries spreken, geen probleem, 'dat kin ik ek'."

Esra

Regio: Limburg

“Hi! Ik ben Esra, en ik woon in Zuid-Limburg. Als makelaarsdochter is het niet zo gek dat ik dit wereldje ingerold ben. Elke keer zie ik het als een nieuwe uitdaging om de mooiste composities te creëren, sfeer en detail met precisie en gevoel vast te leggen. Zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd. Want als ik niet achter de camera te vinden ben, vind je me wel voor de lens. Omdat ik ook een passie heb voor mode beheer ik mijn eigen fashionblog op Instagram. Zo combineer ik twee passies. Kortom, Genieten!”

Miladys

Regio: Groningen

"Fotografie is voor mij altijd al een passie. Bij zibber maak ik van mijn passie, mijn werk en daar geniet ik volop van."

Audrey

Regio: Limburg

"Hoi! Ik ben Audrey en ik woon samen met mijn man en zoon in Sittard. Bij Zibber heb ik van mijn allergrootste hobby mijn werk kunnen maken. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag urbexlocaties (verlaten fabrieksterreinen, huizen, etc.), moderne architectuur of ben ik met mijn camera in de natuur te vinden. Ook leef ik me thuis regelmatig uit met 'creatieve projectjes'. Naast fotograferen hou ik van een sportieve uitdaging en ga ik graag erop uit om nieuwe plekjes te ontdekken. Eigenaardigheden: ik verzamel stenen die ik vind tijdens het wandelen of tijdens mijn avonturen met de fotocamera, ik ben een enorme katten- en dinofan en ik heb een fascinatie voor vulkanen. Tot slot ben ik altijd wel in voor een grapje."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina