Hoe wij de presentatie van commercieel vastgoed hebben hergedefinieerd

De markt voor commercieel vastgoed is er een van grote diversiteit. Niet alleen zie je grote verschillen in objecttypes, opdrachtgevers en oppervlakten. Ook het aanbod in meetrapporten en presentatie mogelijkheden is als diffuus te bestempelen.

Een velerlei aan fotografen verzorgen de vastgoedmedia voor bedrijfsmakelaars vaak als side dish naast de opdrachten voor portretten, bruiloften en landschappen. Voor meetrapporten, huurverdeelstaten en inmetingen ben je als vastgoedprofessional in veel gevallen aangewezen op de talrijke bouwkundige meetbureau’s. Ze bieden echter over complete (meet)rapporten die vaak daarom lastig te doorgronden zijn. Kortom ruimte voor verbetering dachten wij. 

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van presenteren van woningen zijn we aan de slag gegaan om de ideale dienstverlening voor commercieel vastgoed makelaars te herschrijven.
Met “easy” als misschien wel het belangrijkste uitgangspunt. Want deze dienstverlening moest bovenal het leven makkelijker gaan maken, aldus de mensen uit het veld die we hiervoor spraken. Uiteraard zonder in te moeten boeten op kwaliteit, snelheid en prijs. 


Onze oplossing
Het resultaat van deze herdefiniĂ«ring is een one-stop-shopping oplossing voor bedrijfsmatig vastgoed. Een oplossing waarin wij opereren op het snijvak van snelheid, transparantie en consistentie. Een complete package voor de bedrijfsmakelaar van vandaag met no-nonsense oplossingen voorzien van heldere tarieven. Een oplossing die dus bovenal ook "easy" moet zijn.  De verbeteringen die we hebben doorgevoerd hebben we hieronder onderverdeeld in 3 categorieĂ«n te weten: bestelproces, producten en de afspraak. 

Bestelproces

 • We bieden een complete prijslijst voor BOG. Een menukaart met alle producten en voorzien van de prijzen voor alle oppervlakten.
 • De prijsstelling is gerust scherp te noemen met een transparante opbouw voor grotere panden.
 • Het plaatsen van orders gaat razendsnel en eenvoudig in de online portal. Vanuit je persoonlijke omgeving kan je alle orders downloaden en eventuele wijzigingen doorgeven.
 • Geen offerte aanvragen meer nodig maar direct de juiste prijs inzien op basis van de vloeroppervlakte.
 • Geen idee van het vloeroppervlak? Deze wordt direct voor je ingevuld op basis van de BAG (Kadaster) bij het plaatsen van je order. 

Portal Zibber
Eenvoudig je BOG order plaatsen in de online portal. 

Producten

 • Het NEN2580 Meetrapport is standaard uitgerust met onze nauwkeurige CAD-plattegronden. Deze kunnen we opmaken op basis van de huisstijl.
 • Splitsen in units wenselijk? Onze multi-tenant meetstaat incl. plattegronden brengen de situatie duidelijk in beeld voor potentiĂ«le gegadigden.
 • Geen actuele plattegronden van het bedrijfspand voorradig? Ervaar de extreme nauwkeurigheid van onze 3D laserscanners. In tegenstelling tot het traditionele inmeten is deze techniek vele malen nauwkeuriger en sneller. 
 • Leegstand of een verouderde situatie toch aantrekkelijk in beeld brengen? Toon de potentie met onze Artist Impressions op basis van 3 types te weten: kantoor, winkel & horeca.
 • Hoge kwaliteit vastgoedfotografie door onze ervaren fotografen.  Allen met een doorlopen training over BOG.
 • Alle Funda Compleet producten zoals video, floorplanner en 360-graden fotografie tegen scherpe tarieven bestelbaar.
 • We plaatsen de Funda compleet producten kosteloos op de Funda mediadesk. Eenvoudiger gebruik maken van de rankingvoordelen op Funda in Business kan niet. 

bogimg5Voorbeeld van een multi-tenant meetstaat incl. plattegrond. 

De afspraak (van de opname)

 • We bieden online inplannen van afspraken (24/7) voor objecten met een vloeroppervlakte t/m 3000 m2. Voor grotere objecten bellen we binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.
 • We verzorgen de fotografie en het 3D laserscannen (inmeten) in Ă©Ă©n afspraak. Zo is de impact voor pandgebruikers minimaal. 
 • Een bevestiging van de afspraak volgt met een duidelijke checklist ter voorbereiding op de opname.
 • We benadrukken het belang van contactpersoon tijdens de opname. Een eenvoudige manier om het maximale uit foto-opname te halen. 

Onze BOG-activiteiten worden gebundeld onder Work by Zibber.
Mail ons sales team als je meer wilt weten over samenwerken met Zibber. 

Onderwerp: