ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Dieter

Functie: Accountmanager

"Met mijn studieachtergrond in vastgoed en mijn ervaring als makelaar weet ik perfect hoe de markt in elkaar zit en waar onze partners nood aan hebben. Ik ontmoet enorm veel fijne mensen en dit in een zeer leuke sfeer. In mijn vrije tijd kan je me vinden op een basketbalveld of in de sportschool. Daarnaast sta ik ook altijd open voor een feestje met een lekker hapje en drankje."

Sofie

Functie: Accountmanager

"Fotografie heeft me altijd geboeid maar wegens tijdgebrek loop ik nu enkel af en toe eens met mijn camera achter mijn 2 dochters. Van praten word ik blij en dat mag ik in mijn job gelukkig veel doen. Als fitcoach ben ik bezig met een gezonde levensstijl maar genieten van het leven hoort daar ook nog bij. Mij kan je altijd een plezier doen met een verfijnd diner, een gezellige aperitief, een heerlijk ijsje in de zon of een goed dansfeestje. Reizen blijft mijn grootste passie en een wereldreis mijn ultieme droom."

Jorg

Functie: Accountmanager

“Hi! Mijn naam is Jorg Leenen. Trotse vader van een prachtige dochter en fanatiek voetballiefhebber. Ik ben werkzaam als accountmanager. Klantencontact is dan ook hetgeen waar ik energie uit put.”

Thijs

Functie: Accountmanager

"Aangenaam! Mijn naam is Thijs van Proosdij, ik ben werkzaam als Accountmanager binnen Zibber. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan sporten en reizen."

Erik

Functie: Salesmanager

"Hi Ik ben Erik en ik ben de salesmanager bij Zibber. Ik ben de leider van het commerciële team en geef sturing aan onze grote ambities. Altijd op zoek naar de perfecte oplossingen voor onze klanten om zo een meerwaarde te creëren die ons onderscheid van de rest. Basketballiefhebber en soms in een sportschool te vinden."

Hannah

Functie: Marketing Manager

"Hi, ik ben Hannah en ben de Marketing Manager bij Zibber. Ik heb mijn Bachelor Bedrijfskunde in Duitsland en Spanje gevolgd en daarna mijn master afgerond in Nederland. Ik woon nu sinds kort samen met mijn vriend Sander in Maastricht. Buiten het werk vind je me meestal aan het sporten of met een ijsje aan het genieten in de zon."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina