ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Bert

Functie: Finance Manager

"Ik ben Bert, de man van de cijfers! Van jaren werkzaam te zijn geweest in de accountancy naar het financieel geweten van Zibber. Naast dat ik vrolijk wordt van een goed gevulde Excel sheet word ik nog gelukkiger van thuiskomen bij mijn 3 vrouwen (inclusief 2 dochters). Verder geniet ik van grasmaaien en sport (kijken)."

Janine

Functie: HR Manager

"Na jaren werkzaam te zijn geweest bij grote corporates kwam ik Zibber tegen. Een ambitieuze en enthousiaste club waar nog veel te bouwen valt. Deze kans kon ik niet laten liggen! Als limburgse geniet ik volop van mijn bourgondische roots en blijf ik in balans door veel te sporten: volleybal, tennis, fietsen, wandelen en ga zo maar door. Maar het meest geniet ik van mijn gezin en ben ik elke dag opnieuw trots hoe onze twee kids zich elk op hun eigen manier ontwikkelen."

Nina

Functie: HR-Adviseur

"Tijdens mijn afstudeerstage bij Zibber in 2019 bleek ik het hier zo leuk te vinden dat ik niet meer weg wilde. Zo gezegd, zo gedaan! Momenteel werk ik als HR Adviseur, een leuke rol in een super bedrijf waardoor ik elke dag met plezier naar het werk ga! In mijn vrije tijd vind je me tussen vrienden met een lekker hapje/drankje in de hand."

Dieter

Functie: Accountmanager

"Met mijn studieachtergrond in vastgoed en mijn ervaring als makelaar weet ik perfect hoe de markt in elkaar zit en waar onze partners nood aan hebben. Ik ontmoet enorm veel fijne mensen en dit in een zeer leuke sfeer. In mijn vrije tijd kan je me vinden op een basketbalveld of in de sportschool. Daarnaast sta ik ook altijd open voor een feestje met een lekker hapje en drankje."

Dogan

Functie: CEO | co-founder

"Dogan Kahveci...aangenaam! Samen met Hans ben ik vanuit een verlangen om te ondernemen en de overtuiging van onze meerwaarde Zibber gestart. Aan mij de eer om Zibber te navigeren naar een mooie toekomst waarin het maken van SERIOUS IMPACT op alle vlakken centraal staat. Ik ben trots op mijn partner, onze 3 kids en mijn Turkse roots. Mijn passie is ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben verslaafd aan Crossfit en een groot Formule 1 fan."

Bas

Functie: Teamlead productspecialisten

“ Stil zitten? Dat is niks voor mij. Of het nu tijdens het werken is of niet. Dingen ondernemen is het liefste wat ik doe, geef me een project waar ik me in kan vast bijten en het zal tot een goed einde gebracht worden!! Maar ook in m'n vrije tijd lekker dingen ondernemen de natuur in (of de kroeg), met vrienden & familie gezellige feesten bouwen of bordspellen spelen, en natuurlijk genieten van een wandeling met de hond. Dus wat kan ik voor jou betekenen!?”

Sofie

Functie: Accountmanager

"Fotografie heeft me altijd geboeid maar wegens tijdgebrek loop ik nu enkel af en toe eens met mijn camera achter mijn 2 dochters. Van praten word ik blij en dat mag ik in mijn job gelukkig veel doen. Als fitcoach ben ik bezig met een gezonde levensstijl maar genieten van het leven hoort daar ook nog bij. Mij kan je altijd een plezier doen met een verfijnd diner, een gezellige aperitief, een heerlijk ijsje in de zon of een goed dansfeestje. Reizen blijft mijn grootste passie en een wereldreis mijn ultieme droom."

Hans

Functie: CINO | co-founder

“Mede oprichter van Zibber en momenteel actief met innovaties en projecten voor onze club. Creatieve denker, gelukkig getrouwd met een leuke vrouw, vader van 4 kids (yes druk), zeer groot liefhebber van stijlvolle tuinen, mooie huizen en espresso. Verder nog actief met hardlopen en fitness.”

Anne

Functie: Teammanager Operations

“Na een aantal jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben ben ik nu gesetteld in het mooie Geldrop. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool, maar haal het meeste plezier uit koken voor en met familie en vrienden.”

Sido

Functie: Productowner foto & video

“Fijne foto composities en gelikte video's laten mijn hart sneller kloppen. Buiten Zibber kan je me vinden aan de boulderwand, op de motor, op een surfboard in de Noordzee of op een berghuttentocht. Met de camera om de nek en een drone in de backpack, de mooiste bergtoppen vastleggen!”

Erik

Functie: Salesmanager

"Hi Ik ben Erik en ik ben de salesmanager bij Zibber. Ik ben de leider van het commerciële team en geef sturing aan onze grote ambities. Altijd op zoek naar de perfecte oplossingen voor onze klanten om zo een meerwaarde te creëren die ons onderscheid van de rest. Basketballiefhebber en soms in een sportschool te vinden."

Rob

Functie: Productspecialist

"Graag aan het werk en sinds jongs af aan interesse in woningen. Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik graag sporten of een stukje rijden op mijn brommer."

Thijs

Functie: Productmanager

"Sinds 2015 werkzaam bij Zibber, waardoor ik ondertussen een vast onderdeel van het meubilair ben geworden. Processen zo efficiënt en accuraat mogelijk maken is hetgeen waar ik energie uit put. Buiten Zibber kun je me vinden op het zaalvoetbalveld, sportschool of op een bergtop in Noorwegen."

Ruud

Functie: Product Owner

"Werkzaam als Product Owner binnen Zibber. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze software producten. Hierbij probeer ik altijd vanuit de klant te denken. Voor mij zijn dit zowel de eindklanten van Zibber als mijn interne collega’s. In mijn vrije tijd lekker bezig met mijn gezinnetje. Of zelf een rondje hardlopen of fietsen."

Joelle

Functie: Customer Support

"Hoi, Ik ben Joelle. Ik woon met mijn vriend in het landelijke Weelde, België. Dicht bij vrienden en familie, wat ik belangrijk vind. Verder hou ik ook van lange wandelingen in de natuur en kook ik heel graag. Professioneel vind ik het dagelijkse contact met klanten zeer fijn, dus zit ik bij Zibber helemaal op zijn plaats."

Hannah

Functie: Marketing Manager

"Hi, ik ben Hannah en ben de Marketing Manager bij Zibber. Ik heb mijn Bachelor Bedrijfskunde in Duitsland en Spanje gevolgd en daarna mijn master afgerond in Nederland. Ik woon nu sinds kort samen met mijn vriend Sander in Maastricht. Buiten het werk vind je me meestal aan het sporten of met een ijsje aan het genieten in de zon."

Diana

Functie: Account Manager

"Hi, mijn naam is Diana Nieuwenhuis. Woonachtig in het altijd gezellige Drentse Meppel samen met mijn leuke man en 2 gezellige dochters. Als accountmanager ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten, ontzorgen stemt mij (en jullie..) blij! Ik hou van reizen, schaatsen en ben regelmatig te vinden in de buurt van een glas lekkere wijn."

Joyce

Functie: Customer Support

"Hi! Mijn naam is Joyce. 30 jaar en woonachtend in Nuenen met mijn gezin. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te doen met familie en vrienden."

Margot

Functie: Customer Service

"Samen met mijn collega Joelle, ben ik het aanspreekpunt voor de planning en alle andere vragen die via telefoon of mail binnenkomen. Ik vind het dan ook fijn als ik een klant of fotograaf goed heb kunnen verder helpen. In mijn vrije tijd help ik in het bedrijf van mijn vriend als vintage handelaar, ben ik een liefhebber van interieur, leef ik een bourgondische levensstijl en zoek ik graag rust op in yoga."

Wesley

Functie: HR Stagiaire

"Hoi! Ik ben Wesley, 21 jaar oud en momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Human Resource Management. Bij een opleiding hoort natuurlijk ook een stage en daarom loop ik gedurende een periode van 40 weken mee op de HR afdeling van Zibber. Tijdens deze periode hoop ik natuurlijk zo veel mogelijk te leren, maar wil ik ook zeker van meerwaarde zijn voor het bedrijf! In mijn vrije tijd ben ik zo nu en dan op terrasjes of in de kroeg te vinden, waar ik samen met mijn vriendin en vrienden kan genieten van een lekker hapje en drankje."

Jesper

Functie: Customer Support

"Hey! Ik ben Jesper, 26 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. Ik ben werkzaam op de afdeling Customer Succes (support), voor al je vragen omtrent plannen, sales en overige vragen kom je bij mij terecht dus! In mijn vrije tijd speel of kijk ik graag voetbal wat ik op zondag doe in een vriendenteam. Na de wedstrijd wordt er uiteraard ook altijd meegedaan aan de 3e helft, die wij overigens ook vaak winnen! Haha.."

Jeroen

Functie: Customer Support

"Na vele jaren bij Topr werkzaam te zijn geweest, kijk ik uit naar mooie, nieuwe uitdagingen binnen Zibber! In mijn vrije tijd ben ik vooral een levensgenieter, houd van een festival, reis ik graag en geniet ik van het bourgondische leven!"

Josephine

Functie: Customer Succes Manager

"Hey allemaal! Mijn naam is Josephine en ben als Customer Success Manager samen met het enthousiaste team verantwoordelijk voor het succes van onze klanten. Want de klant succesvol = wij succesvol! Samen met mijn man en zoon woon ik in het prachtige Huissen (onder Arnhem) waar ik ook regelmatig ritjes over de Posbank maak met mijn mountainbike of op de tennisbaan te vinden ben. Verder geniet ik ook van een goed concert en ga ik graag op reis om nieuwe plekken te ontdekken!"

Jasper

Functie: Teammanager Operations

"Hi, mijn naam is Jasper Smits! na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de supermarkt wereld was ik helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging! En bij Zibber heb ik deze gevonden! Na het warme welkom wat ik heb gekregen bij dit jonge en dynamische bedrijf stuur ik nu 4 teams van fotografen aan door heel Nederland. Elke dag is weer anders en ik hoef mezelf geen moment te vervelen. Vooral de leuke en enthousiaste collega’s maken dit werk tot een genot! En wat doe ik als ik niet aan het werk ben……fanatiek tennissen, een regelmatig bezoek aan de sportschool en zoveel mogelijk mooie steden bezoeken in binnen- en buitenland. Uiteraard hoort daarbij een lekker hapje en drankje!"

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina