ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Anne

Functie: Customer Support

“Na een aantal jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben ben ik nu gesetteld in het mooie Geldrop. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool, maar haal het meeste plezier uit koken voor en met familie en vrienden.”

Imke

Functie: Customer Support

"Ik ben het aanspreekpunt voor het onderdeel 'Content' binnen Zibber. Ik zorg er van A-Z voor dat de klant de mooiste foto's krijgt. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, doe ik leuke dingen met mijn gezin en houd ik van gezelligheid."

Joelle

Functie: Customer Support

"Hoi, Ik ben Joelle. Ik woon met mijn vriend in het landelijke Weelde, België. Dicht bij vrienden en familie, wat ik belangrijk vind. Verder hou ik ook van lange wandelingen in de natuur en kook ik heel graag. Professioneel vind ik het dagelijkse contact met klanten zeer fijn, dus zit ik bij Zibber helemaal op zijn plaats."

Lon

Functie: Customer Support

"Hi, ik ben Lon, geboren en getogen in Limburg maar sinds kort woon ik samen met mijn vriendin en onze kinderen (lees: konijnen) in het gezellige Brabant. De volgende dingen maken mij blij: boeken, natuur, schapen, koffie en een zonnig terras. Bij Zibber geniet ik vooral van de gezelligheid op kantoor en het contact met klanten aan de telefoon. "

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina