ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Manon

Functie: Teamlead Customer Support & Planning

“Sportief doordeweeks, bourgondisch in het weekend. Altijd in voor een goede rode wijn met familie en vrienden. Ik ga geen uitdaging uit de weg, Met mijn getting-things-done mentaliteit zorg ik, samen met mijn team, voor een uitstekende planning en optimale klanttevredenheid. Ik laat niets aan het toeval over, en aan mijn zachte G valt niet te ontkomen!”

Annabelle

Functie: Customer Support

"Van jongs af aan ben ik al creatief bezig en in mijn vrije tijd teken en schilder ik graag. Na mijn opleiding mediastyling aan Academie Artemis ben ik bij Zibber begonnen en kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van een zo efficiënt mogelijke planning. Het liefst ga ik ieder jaar naar Ecuador om daar te genieten van mijn familie en het lekkere eten."

Anne

Functie: Customer Support

“Na een aantal jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben ben ik nu gesetteld in het mooie Geldrop. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool, maar haal het meeste plezier uit koken voor en met familie en vrienden.”

Pascal

Functie: Customer Support

"Interieur en vastgoed is een terugkerend thema in mijn gevarieerde en internationale carrière. Getrouwd met een leuke Amsterdamse, trotse vader van een zoon en twee dochters. Toetsenist en tenor, feng shui adept, liefhebber van oosterse filosofieën, het culinaire, reizen, kunst en cultuur."

Manon

Functie: Customer Support

"Samen met mijn vriend woon ik in het klein maar fijn gezellige dorpje Diessen. Ik werk al een aantal jaren met veel plezier bij Zibber. Het contact met klanten vind ik het leukste wat er is. Doordeweeks doe ik graag sportief maar in het weekend gaat een wijntje er ook goed in!"

Imke

Functie: Customer Support

"Ik ben het aanspreekpunt voor het onderdeel 'Content' binnen Zibber. Ik zorg er van A-Z voor dat de klant de mooiste foto's krijgt. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, doe ik leuke dingen met mijn gezin en houd ik van gezelligheid."

Joelle

Functie: Customer Support

"Hoi, Ik ben Joelle. Ik woon met mijn vriend in het landelijke Weelde, België. Dicht bij vrienden en familie, wat ik belangrijk vind. Verder hou ik ook van lange wandelingen in de natuur en kook ik heel graag. Professioneel vind ik het dagelijkse contact met klanten zeer fijn, dus zit ik bij Zibber helemaal op zijn plaats."

Nikki

Functie: Customer Support

"Hallo mijn naam is Nikki en ik ben onderdeel van het team Customer Support & Planning. Ik ben hier het spil tussen makelaars en fotografen. Na jarenlange horeca en sales ervaring en de studie Toegepaste Psychologie gevolgd te hebben kan ik mijn passie kwijt in dit dynamisch werk waar ik mensen kan helpen. Klanttevredenheid ligt bij mij voorop en ik hou ervan om met veel verschillende mensen in contact te komen. In mijn vrije tijd kook ik graag voor vrienden en familie. Daarnaast ben ik begonnen aan braziliaanse jiu jitsu uit voorliefde voor MMA en ik ben van tijd tot tijd op RaRa Radio te horen. Dus tot snel als je belt naar Zibber!"

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina