ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Janine

Functie: HR Manager

"Na jaren werkzaam te zijn geweest bij grote corporates kwam ik Zibber tegen. Een ambitieuze en enthousiaste club waar nog veel te bouwen valt. Deze kans kon ik niet laten liggen! Als limburgse geniet ik volop van mijn bourgondische roots en blijf ik in balans door veel te sporten: volleybal, tennis, fietsen, wandelen en ga zo maar door. Maar het meest geniet ik van mijn gezin en ben ik elke dag opnieuw trots hoe onze twee kids zich elk op hun eigen manier ontwikkelen."

Nina

Functie: Recruitment

"Nadat ik vorig jaar mijn afstudeerstage HRM binnen Zibber heb uitgevoerd heb ik het geluk gehad dat ik mocht blijven werken als HR Medewerker! Naast mijn werk volg ik de master Organization Studies. Ik zit helemaal op mijn plek binnen Zibber en leer hier elke dag bij! Waar ik tijdens werk en school soms een echte controlfreak ben, kan ik in mijn vrije tijd gelukkig goed ontspannen en vind je me vaak tussen vrienden met een lekker hapje/drankje in de hand! Om dit te compenseren ben ik zo nu en dan ook in de sportschool te vinden..."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina