ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Bert

Functie: Finance Manager

"Ik ben Bert, de man van de cijfers! Van jaren werkzaam te zijn geweest in de accountancy naar het financieel geweten van Zibber. Naast dat ik vrolijk wordt van een goed gevulde Excel sheet word ik nog gelukkiger van thuiskomen bij mijn 3 vrouwen (inclusief 2 dochters). Verder geniet ik van grasmaaien en sport (kijken)."

Janine

Functie: HR Manager

"Na jaren werkzaam te zijn geweest bij grote corporates kwam ik Zibber tegen. Een ambitieuze en enthousiaste club waar nog veel te bouwen valt. Deze kans kon ik niet laten liggen! Als limburgse geniet ik volop van mijn bourgondische roots en blijf ik in balans door veel te sporten: volleybal, tennis, fietsen, wandelen en ga zo maar door. Maar het meest geniet ik van mijn gezin en ben ik elke dag opnieuw trots hoe onze twee kids zich elk op hun eigen manier ontwikkelen."

Dogan

Functie: CEO | co-founder

"Dogan Kahveci...aangenaam! Samen met Hans ben ik vanuit een verlangen om te ondernemen en de overtuiging van onze meerwaarde Zibber gestart. Aan mij de eer om Zibber te navigeren naar een mooie toekomst waarin het maken van SERIOUS IMPACT op alle vlakken centraal staat. Ik ben trots op mijn partner, onze 3 kids en mijn Turkse roots. Mijn passie is ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben verslaafd aan Crossfit en een groot Formule 1 fan."

Hans

Functie: CINO | co-founder

“Mede oprichter van Zibber en momenteel actief met innovaties en projecten voor onze club. Creatieve denker, gelukkig getrouwd met een leuke vrouw, vader van 4 kids (yes druk), zeer groot liefhebber van stijlvolle tuinen, mooie huizen en espresso. Verder nog actief met hardlopen en fitness.”

Erik

Functie: Salesmanager

"Hi Ik ben Erik en ik ben de salesmanager bij Zibber. Ik ben de leider van het commerciële team en geef sturing aan onze grote ambities. Altijd op zoek naar de perfecte oplossingen voor onze klanten om zo een meerwaarde te creëren die ons onderscheid van de rest. Basketballiefhebber en soms in een sportschool te vinden."

Annelore

Functie: Operations Manager

"Dankzij mijn voorliefde voor structuur, cijfertjes, een goede planning Ă©n het kopen en verkopen van huizen, voel ik me als operations manager bij Zibber als een vis in het water!"

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina