ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Imke

Functie: Customer Support

"Ik ben het aanspreekpunt voor het onderdeel 'Content' binnen Zibber. Ik zorg er van A-Z voor dat de klant de mooiste foto's krijgt. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, doe ik leuke dingen met mijn gezin en houd ik van gezelligheid."

Ruud

Functie: Product Owner

"Werkzaam als Product Owner binnen Zibber. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze software producten. Hierbij probeer ik altijd vanuit de klant te denken. Voor mij zijn dit zowel de eindklanten van Zibber als mijn interne collega’s. In mijn vrije tijd lekker bezig met mijn gezinnetje. Of zelf een rondje hardlopen of fietsen."

Joelle

Functie: Customer Support

"Hoi, Ik ben Joelle. Ik woon met mijn vriend in het landelijke Weelde, België. Dicht bij vrienden en familie, wat ik belangrijk vind. Verder hou ik ook van lange wandelingen in de natuur en kook ik heel graag. Professioneel vind ik het dagelijkse contact met klanten zeer fijn, dus zit ik bij Zibber helemaal op zijn plaats."

Nikki

Functie: Customer Support

"Hallo mijn naam is Nikki en ik ben onderdeel van het team Customer Support & Planning. Ik ben hier het spil tussen makelaars en fotografen. Na jarenlange horeca en sales ervaring en de studie Toegepaste Psychologie gevolgd te hebben kan ik mijn passie kwijt in dit dynamisch werk waar ik mensen kan helpen. Klanttevredenheid ligt bij mij voorop en ik hou ervan om met veel verschillende mensen in contact te komen. In mijn vrije tijd kook ik graag voor vrienden en familie. Daarnaast ben ik begonnen aan braziliaanse jiu jitsu uit voorliefde voor MMA en ik ben van tijd tot tijd op RaRa Radio te horen. Dus tot snel als je belt naar Zibber!"

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina