ons team op kantoor

Het team
achter de schermen

Wie helpt jou bij Customer Support? Wie zijn nou die experts die me helpen met productvragen?
Wacht niet langer... meet the team!

Manon

Functie: Teamlead Customer Support & Planning

“Sportief doordeweeks, bourgondisch in het weekend. Altijd in voor een goede rode wijn met familie en vrienden. Ik ga geen uitdaging uit de weg, Met mijn getting-things-done mentaliteit zorg ik, samen met mijn team, voor een uitstekende planning en optimale klanttevredenheid. Ik laat niets aan het toeval over, en aan mijn zachte G valt niet te ontkomen!”

Bert

Functie: Finance Manager

"Ik ben Bert, de man van de cijfers! Van jaren werkzaam te zijn geweest in de accountancy naar het financieel geweten van Zibber. Naast dat ik vrolijk wordt van een goed gevulde Excel sheet word ik nog gelukkiger van thuiskomen bij mijn 3 vrouwen (inclusief 2 dochters). Verder geniet ik van grasmaaien en sport (kijken)."

Janine

Functie: HR Manager

"Na jaren werkzaam te zijn geweest bij grote corporates kwam ik Zibber tegen. Een ambitieuze en enthousiaste club waar nog veel te bouwen valt. Deze kans kon ik niet laten liggen! Als limburgse geniet ik volop van mijn bourgondische roots en blijf ik in balans door veel te sporten: volleybal, tennis, fietsen, wandelen en ga zo maar door. Maar het meest geniet ik van mijn gezin en ben ik elke dag opnieuw trots hoe onze twee kids zich elk op hun eigen manier ontwikkelen."

Nina

Functie: Recruitment

"Nadat ik vorig jaar mijn afstudeerstage HRM binnen Zibber heb uitgevoerd heb ik het geluk gehad dat ik mocht blijven werken als HR Medewerker! Naast mijn werk volg ik de master Organization Studies. Ik zit helemaal op mijn plek binnen Zibber en leer hier elke dag bij! Waar ik tijdens werk en school soms een echte controlfreak ben, kan ik in mijn vrije tijd gelukkig goed ontspannen en vind je me vaak tussen vrienden met een lekker hapje/drankje in de hand! Om dit te compenseren ben ik zo nu en dan ook in de sportschool te vinden..."

Dieter

Functie: Accountmanager

"Met mijn studieachtergrond in vastgoed en mijn ervaring als makelaar weet ik perfect hoe de markt in elkaar zit en waar onze partners nood aan hebben. Ik ontmoet enorm veel fijne mensen en dit in een zeer leuke sfeer. In mijn vrije tijd kan je me vinden op een basketbalveld of in de sportschool. Daarnaast sta ik ook altijd open voor een feestje met een lekker hapje en drankje."

Dogan

Functie: CEO | co-founder

"Dogan Kahveci...aangenaam! Samen met Hans ben ik vanuit een verlangen om te ondernemen en de overtuiging van onze meerwaarde Zibber gestart. Aan mij de eer om Zibber te navigeren naar een mooie toekomst waarin het maken van SERIOUS IMPACT op alle vlakken centraal staat. Ik ben trots op mijn partner, onze 3 kids en mijn Turkse roots. Mijn passie is ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben verslaafd aan Crossfit en een groot Formule 1 fan."

Annabelle

Functie: Customer Support

"Van jongs af aan ben ik al creatief bezig en in mijn vrije tijd teken en schilder ik graag. Na mijn opleiding mediastyling aan Academie Artemis ben ik bij Zibber begonnen en kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van een zo efficiënt mogelijke planning. Het liefst ga ik ieder jaar naar Ecuador om daar te genieten van mijn familie en het lekkere eten."

Bas

Functie: Teamlead productspecialisten

“ Stil zitten? Dat is niks voor mij. Of het nu tijdens het werken is of niet. Dingen ondernemen is het liefste wat ik doe, geef me een project waar ik me in kan vast bijten en het zal tot een goed einde gebracht worden!! Maar ook in m'n vrije tijd lekker dingen ondernemen de natuur in (of de kroeg), met vrienden & familie gezellige feesten bouwen of bordspellen spelen, en natuurlijk genieten van een wandeling met de hond. Dus wat kan ik voor jou betekenen!?”

Sofie

Functie: Accountmanager

"Fotografie heeft me altijd geboeid maar wegens tijdgebrek loop ik nu enkel af en toe eens met mijn camera achter mijn 2 dochters. Van praten word ik blij en dat mag ik in mijn job gelukkig veel doen. Als fitcoach ben ik bezig met een gezonde levensstijl maar genieten van het leven hoort daar ook nog bij. Mij kan je altijd een plezier doen met een verfijnd diner, een gezellige aperitief, een heerlijk ijsje in de zon of een goed dansfeestje. Reizen blijft mijn grootste passie en een wereldreis mijn ultieme droom."

Hans

Functie: CINO | co-founder

“Mede oprichter van Zibber en momenteel actief met innovaties en projecten voor onze club. Creatieve denker, gelukkig getrouwd met een leuke vrouw, vader van 4 kids (yes druk), zeer groot liefhebber van stijlvolle tuinen, mooie huizen en espresso. Verder nog actief met hardlopen en fitness.”

Jorg

Functie: Accountmanager

“Hi! Mijn naam is Jorg Leenen. Trotse vader van een prachtige dochter en fanatiek voetballiefhebber. Ik ben werkzaam als accountmanager. Klantencontact is dan ook hetgeen waar ik energie uit put.”

Anne

Functie: Customer Support

“Na een aantal jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben ben ik nu gesetteld in het mooie Geldrop. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool, maar haal het meeste plezier uit koken voor en met familie en vrienden.”

Sido

Functie: Productowner foto & video

“Fijne foto composities en gelikte video's laten mijn hart sneller kloppen. Buiten Zibber kan je me vinden aan de boulderwand, op de motor, op een surfboard in de Noordzee of op een berghuttentocht. Met de camera om de nek en een drone in de backpack, de mooiste bergtoppen vastleggen!”

Thijs

Functie: Accountmanager

"Aangenaam! Mijn naam is Thijs van Proosdij, ik ben werkzaam als Accountmanager binnen Zibber. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan sporten en reizen."

Erik

Functie: Salesmanager

"Hi Ik ben Erik en ik ben de salesmanager bij Zibber. Ik ben de leider van het commerciële team en geef sturing aan onze grote ambities. Altijd op zoek naar de perfecte oplossingen voor onze klanten om zo een meerwaarde te creëren die ons onderscheid van de rest. Basketballiefhebber en soms in een sportschool te vinden."

Rob

Functie: Productspecialist

"Graag aan het werk en sinds jongs af aan interesse in woningen. Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik graag sporten of een stukje rijden op mijn brommer."

Thijs

Functie: Productmanager

"Sinds 2015 werkzaam bij Zibber, waardoor ik ondertussen een vast onderdeel van het meubilair ben geworden. Processen zo efficiënt en accuraat mogelijk maken is hetgeen waar ik energie uit put. Buiten Zibber kun je me vinden op het zaalvoetbalveld, sportschool of op een bergtop in Noorwegen."

Beau

Functie: HR trainee

"Ik ben Beau, 21 jaar oud en vierdejaars HRM-studente. Ik heb het geluk dat ik binnen Zibber mijn HR-afstudeerstage mag lopen. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar veel te leren op het gebied van HR. Naast stage en school ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op het handbalveld en daarnaast vind ik het fijn om leuke dingen te doen met mijn vriend, vriendinnen, familie en mijn hondje Jaxx. Ik ben geregeld te vinden in een lekker restaurant of op het terras met lekkere hapjes & drankjes."

Niels

Functie: Productspecialist

"Als voormalige aardrijkskundeleraar en hobbymatige landschaps- en natuurfotograaf zie je mij in mijn vrije tijd vooral terug in de bergen, ver van de bewoonde wereld en met een camera om mijn nek. Ik ben bij Zibber terechtgekomen omdat ik op zoek was naar een leuke werkgever met jonge collega’s, en dat bevalt tot op de dag van vandaag nog erg goed!"

Marloes

Functie: Sales Support

“In mijn eigen jaren 30 huis kan ik goed mijn passie voor interieurstyling kwijt en op mijn werk zorg ik graag voor een prettige Zibber experience.”

Lynn

Functie: HR trainee

"Met mijn 20 jaar ervaring als levensgenieter, ga ik met vier jaar (studie)ervaring aan de slag als HR-afstudeerstagiaire. Ik regel alles voor je tot in de puntjes, maar dan wel met mijn eigen flair. Ik geniet het meeste met mensen om me heen, dus mijn deur staat altijd open. Geniet jij mee tijdens mijn tijd bij Zibber?"

Pascal

Functie: Customer Support

"Interieur en vastgoed is een terugkerend thema in mijn gevarieerde en internationale carrière. Getrouwd met een leuke Amsterdamse, trotse vader van een zoon en twee dochters. Toetsenist en tenor, feng shui adept, liefhebber van oosterse filosofieën, het culinaire, reizen, kunst en cultuur."

Manon

Functie: Customer Support

"Samen met mijn vriend woon ik in het klein maar fijn gezellige dorpje Diessen. Ik werk al een aantal jaren met veel plezier bij Zibber. Het contact met klanten vind ik het leukste wat er is. Doordeweeks doe ik graag sportief maar in het weekend gaat een wijntje er ook goed in!"

Annelore

Functie: Operations Manager

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoal fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de Werken bij Zibber pagina