Over Zibber

Over Zibber

Zibber® is er speciaal voor makelaars. Makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar zeker ook alert zijn op hun kosten. Wij bieden eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. Daardoor zijn onze marges dus wel lager. Maar dat kan best. Want we zijn er van overtuigd dat we met onze voordelige tarieven én onze kwaliteit uiteindelijk veel opdrachtgevers blij zullen maken. 

  


Management

Dogan Kahveci

management

Een bevlogen strateeg met passie voor de vastgoedsector. Ondermeer ervaring opgedaan als project ontwikkelaar en nu helemaal in zijn element als drijvende kracht achter Zibber.

Hans Meeuwsen

management

Autodidact opgegroeid binnen een makelaarsfamilie met een grote liefde voor fotografie, marketing en ondernemen. Actief geweest als makelaar en medeoprichter van Zibber.  

Mike de Sprong

Country Manager

Mike de Sprong heeft een achtergrond in het vastgoed en is als commerciële man altijd hét aanspreekpunt van Zibber geweest. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Zibber en weet zijn personeel altijd te motiveren voor het beste resultaat.

Het Team

Bas van Beers

Supervisor Plattegronden / Visuals

Als Supervisor Plattegronden / Visuals is Bas verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van zowel de Floorplanner, NEN2580 plattegronden en de visuals. Zijn bouwkundige kennis combineert hij feilloos met de laatste trends binnen de makelaardij. 

Romy Gast

Supervisor Fotografie / Video

Verantwoordelijk voor het wel en wee van de foto-afdeling. Romy werkt met een aanpakkersmentaliteit. Zelf is ze eveneens een niet onverdienstelijk modefotograaf.

Mara Bullens

Supervisor Planning / Brochures

Mara is sociaal en altijd klantvriendelijk. Ze kent geen 'nee' voor klanten en denkt altijd mee. Een oplossende denker en een efficiënte doener. 

Steven van Tuijn

Accountmanager / Sales

Verantwoordelijk voor het aansluiten en begeleiden van nieuwe klanten. Zijn bachelor commerciële economie, brede interesses en zijn jarenlange ervaring met sporten op hoog niveau maken hem tot wie hij is vandaag.

Jorg Leenen

Accountmanager

Jorg geniet van klantcontact en gaat er graag op uit. Daarnaast is Jorg een niet onverdienstelijk tafeltennis speler in de Zibber kantine. 

Jan Verberne

Accountmanager

Na zijn studie Vastgoed & Makelaardij is Jan aan het werk gegaan als vastgoedmanager. Zijn commerciële stages en werkervaring hebben hem het inzicht gegeven om klanten precies te voorzien in hun behoeften. 

Brenda Alfrink

Productspecialist Fotografie

Deze creatieveling heeft naast een diploma Engels ook nog een studie Grafisch Vormgeving afgerond. Haar liefde voor fotografie uit zich in een altijd vrolijke werkhouding. 

Kirsten van Kralingen

Productspecialist Video

Zeer veelzijdig, creatief en leergierig ingesteld. Kirsten is zelf ook nog een hele goede videograaf, maar voert bij ons de functie van Projectmanager uit. Met een enorme dosis positiviteit! 

Thijs van den Bergh

Productspecialist Plattegronden / Visuals

Thijs is met zijn bouwkunde know-how de drijvende kracht bij de plattegronden afdeling. In zijn vrije tijd vind je hem in de sportschool of op het voetbalveld.

Bertine Wijffelaars

Productspecialist Visuals

Afgestudeerd aan AKV ST Joost te Breda als interieurarchitect. Met haar scherpe oog voor details verzorgt ze nu visuals. Daarnaast is Bertine ook BHV-er bij Zibber.

Tom Leemhuis

Productspecialist Plattegronden / Visuals

Tom heeft Stedenbouwkunde gestudeerd. Hoewel hij 'urban building' heel erg tof vind, kan hij ook geweldig uit de voeten met woningen. Zowel de tekeningen als visualisaties neemt hij voor zijn rekening.

Kristel Verhees

Planner

Kristel denkt graag in oplossingen. Klanten die haar aan de telefoon hebben gehad weten dit vast te beamen. Altijd accuraat en gemotiveerd om een goede planning voor elkaar te krijgen. 

Danique van Beers

Planner

Danique is niet bang van uitdagingen. Ze houdt van reizen en shoppen in haar vrije tijd. Bij Zibber draagt ze bij aan de beste planningen! 

Anne-Floor Retera

Planner

Anne-Floor zorgt ervoor dat iedereen geholpen wordt. Zij helpt onze makelaars zoals alleen zij dat kan. Een echte duizendpoot!

Jelle Teurlinckx

Planner

Mannelijke versterking op de planning. Jelle houdt van reizen, sushi en voetbal. Hij staat zijn mannetje wel op de planning. 

Luuk van de Vin

Marketing / Communicatie

Met Luuk zijn creatieve mindset zorgt hij voor onze marketing en (visuele) communicatie. Hij maakt van onze klanten fans! 

Portret foto Alexander Nicodem

Alexander Nicodem

ICT

Alexander is onze ICT Guru. Daarnaast heeft hij ook nog eens kennis van fotografie, film en weet hij zo ongeveer alles van onze computers. Alexander fungeert dus als de harde schijf van Zibber.

Bert van Lieshout

Controller / Finance

Bert is onze financiële man. Hij heeft Accountancy gestudeerd en cijfers hebben geen geheimen voor hem. Daarnaast is Bert ook nog eens kampioen ping pong in Lierop.

Thomas te Raaij

Vastgoedfotograaf

Deze liefhebber van een goede baard weet precies hoe je een woning moet fotograferen. Een echte specialist die Thomas.

Annebel van den Heuvel

Vastgoedfotograaf

Annebel is actief als fotograaf in regio 's-Hertogenbosch. Met haar enthousiasme en liefde voor de fotografie maakt ze het verschil voor onze opdrachtgevers.

Ruwan Silva

Vastgoedfotograaf

Onze man voor de regio Arnhem en Nijmegen. Afgestudeerd als fotograaf aan het Koning Willem I College te Den Bosch. Ruwan weet van aanpakken en beschikt over een goede kijk van wat mooi is!

Yannick Putz

Vastgoedfotograaf

Yannick is fotograaf voor Zibber vanuit Den Haag. Gadget freak, camera enthousiast maar bovenal een vrolijke collega die weet hoe je mooie video's en foto's maakt. 

Sebastiaan Petiet

Vastgoedfotograaf

Onze vakman uit Utrecht. Maakt de meeste kilometers voor de mooiste foto's. Naast zijn werk voor Zibber actief met het fotograferen van optredens. 

Kayleigh Bogaars

Vastgoedfotograaf

Afgestudeerd aan de fotovakschool in Venlo en woonachtig onder de rook van Eindhoven.Onze enthousiaste Kayleigh is tevens druk met portret & fashion fotografie.Deze creatieve en sociale dame blijft je zeker bij!

Julia Meenk

Vastgoedfotograaf

Afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool en naast haar werk bij Zibber actief als zelfstandig fotograaf en in de vrije tijd actief als fervent boxer.

Manon van Wezenbeek

Vastgoedfotograaf

Zeg je Manon dan zeg je reizen, fotografie (!), interieur & design. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy te Rotterdam en eveneens als zelfstandig fotograaf actief. 

Myrthe Claassen

Vastgoedfotograaf

Tijdens haar studie journalistiek kwam Myrthe in aanraking met fotografie. Inmiddels ze is van vaste waarde voor onze opdrachtgevers in het Limburgse en vervult ze haar rol met verve.

John Li

Vastgoedfotograaf

Dé man voor regio Noord-Holland: John Li. Afgestudeerd aan het Media College Amsterdam als cameraman en eveneens als zelfstandig fotograaf actief. 

Lenneke van Zutven

Vastgoedfotograaf

Lenneke ons zonnetje in huis. Ze combineert feilloos haar passie voor woninginrichting en fotografie en dat maakt haar een vaste waarde binnen het team.

Marieke van Heerde

Vastgoedfotograaf

Marieke is vrolijk en spontaan en heeft oog voor sfeervolle, mooie plaatjes. Fotografie is naast haar interesse ook haar vakgebied, dat ze nu in Zwolle uitoefent. Daarnaast is ze heel stylish.

Cho Tang

Vastgoedfotograaf

Een zeer gedreven vakfotograaf. Cho gaat altijd voor kwaliteit. Met zijn enorme kennis en hands-on aanpak maakt hij er altijd iets bijzonders van. 

Johanneke van Sambeek

Vastgoedfotograaf

Afgestudeerd in de master Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en al jaren actief in de fotografie. Aangenaam Johanneke! 

Thijs Stork

Vastgoedfotograaf

Zijn liefde voor het vak en zijn kennis van apparatuur maken Thijs tot een grote aanwinst voor het foto team van Zibber. Eindhoven de gekste!

Nina Thiel

Vastgoedfotograaf

Nina is een spontane verschijning maar bovenal een perfectionist als het op fotograferen aan komt.

Bauke de Waard

Vastgoedfotograaf

Onze fotograaf vanuit Rotterdam! Bauke is naast fotograaf een fervent kitesurfer én veldrijder. Stilzitten is er niet bij dus voor Bauke. 

Robin Hartman

Vastgoedfotograaf

Al van jongs af aan besmet met het fotografie virus en dat zie je terug in de kwaliteit van zijn beelden. Deze goedlachse Bosschenaar beschikt verder eveneens over de nodige culinaire skills. Ook organiseert hij de personeelsfeestjes van Zibber, met verve!

Roy Zweers

Vastgoedfotograaf

Roy is vanuit zijn stadje, Arnhem, actief als fotograaf. 360's, Mast en filmen... niets is hem vreemd. Naast fotograaf is hij tevens een fervent sporter. 

Stephanie Verhart

Vastgoedfotograaf

Deze creatieveling uit het Noorden maakt de meest prachtige foto's, voornamelijk op reis. Dat doet ze het allerliefst, reizen. Gelukkig vindt ze reizen rondom regio Utrecht voor Zibber ook heel erg leuk!

Tosca Kremers

Vastgoedfotograaf

Tosca is vanuit regio Apeldoorn actief. Creatief, uitermate vriendelijk en met oog voor detail!

Johnny Mesak

Vastgoedfotograaf

Johnny is de rust zelve. Altijd relaxed, maar een harde werker. In regio Friesland schiet hij de mooiste plaatjes.

Jeroen Verhees

Vastgoedfotograaf

Jeroen is een creatieve fotograaf met oog voor mooie plaatjes. In zijn vrije tijd doet hij graag aan Urbex fotografie en duikt hij met camera de natuur in. Een echt natuurtalent dus. 

Sarah Pastoor

Vastgoedfotograaf

Sarah is na haar afstuderen aan de Fotovakschool begonnen als zelfstandig fotografe. Nu schiet ze voor Zibber de mooiste woningen rondom Utrecht. Sarah is een professionele, vriendelijke dame.

Anne-Linde Wiersema

Vastgoedfotograaf

Anne-Linde is erg creatief en heeft haar diploma van de Cibap vakschool voor verbeelding gehaald. Dit gebruikt ze in haar fotografie, waardoor ze de mooiste resultaten aflevert.

Stephanie Nijhof

Vastgoedfotograaf

Stephanie werkt rondom Bergen op Zoom met oog voor detail én het grotere plaatje. Ze komt van de fotovakschool en stopt haar passie in haar werk. 

Ilse Zoontjens

Vastgoedfotograaf

Ilse heeft met haar studie Projectmanager Interieur & Exterieur zicht op woningen als geen ander. Ze weet precies hoe ze beelden écht kan laten spreken.

Kristel Pepers

Vastgoedfotograaf

Spontane jongedame met een enorme voorliefde voor fotografie. Visagie en styling zijn ook passies van haar, wat je in alles terugziet. Niets is ondoordacht bij Kristel!

Charlotte Otten

Vastgoedfotograaf

Van Charlotte kun je niet anders dan vrolijk worden! Naast haar talent om makelaars aan het lachen te maken, heeft ze natuurlijk veel talent voor fotografie. 

Roshelle Kroon

Vastgoedfotograaf

Roshelle is een spontane, gezellige dame, die zich altijd professioneel opstelt in haar vak. Naast fotografie is haar grote hobby Youtube video's maken. Kortom: heel creatief!

Amber Lohman

Vastgoedfotograaf

Gezellige, professionele dame uit Brabant. Oog voor detail én overzicht. Amber is fotografe in hart en nieren!

Manon de Bell

Vastgoedfotograaf

Reislustige, sociale jongedame met een grote liefde voor haar camera. Ze verzorgt naast Zibber veel fotoshoots, van producten tot bruiloften en kinderfeestjes. 

Mandy van der Heide

Vastgoedfotograaf

Mandy werkt rondom Arnhem als fotografe. Ze heeft een frisse eigen stijl en is goedlachs! 

Portret foto Rachelle Grooten

Rachelle Grooten

Vastgoedfotograaf

Spontane, gezellige jongedame die weet hoe ze klantvriendelijk over moet komen. Je ziet haar niet verschijnen zonder lach op haar gezicht!

Niels Bolder

Vastgoedfotograaf

Niels is een gepassioneerde fotograaf. Te herkennen aan zijn baard en zijn goede humeur reist hij van dorp naar dorp. Voor elke woning evenveel aandacht, dat is Niels!

Jordy Sleebos

Vastgoedfotograaf

Jordy fotografeert in het Hoge Noorden. Bekend met de kneepjes van het vak en gaat niet uit de weg voor uitdagingen. Een weloverwogen doener!

Roy Stoltz

Fotografie / weekendhulp

Ondersteunt de projectmanagers fotografie in het weekend tijdens zijn studie fotografie aan het Koning Willem I college.

Flip op den Brouw

Inmeter

Een brok ervaring en immer een goed humeur. Flip is onze master inmeter en dat is niet voor niets. Hij verzorgt ondermeer ook de trainingen voor nieuwe collega's. 

Charles van der Zanden

Inmeter

Charles is als inmeter actief vanuit het Utrechtse. Met zijn affiniteit voor huizen en zijn gevolgde bouwkunde opleidingen verzorgt hij degelijke inmetingen op locatie. Geniet van het leven.

Lisanne Schuldink

inmeter

Onze harde werker uit het oosten. Deze teamplayer meet nauwkeurig de woningen rondom Zwolle in. Naast haar werkzaamheden zit ze zeker niet stil, ze heeft genoeg sportieve hobby's; fitness, wandelen en Zumba. Wat een doorzetter!

Michiel Rijppaert

Inmeter

Michiel beschikt over de nodige (werk)ervaring op bouwkundige tekengebied. Zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn passie voor architectuur maken hem tot een waardevolle collega.

Jan Dijkstra

Inmeter

Jan is een geboren bouwkundige. Nadat hij jaren zijn eigen advies- en tekenbureau had, voert hij nu met enorm veel plezier zijn taak als inmeter uit bij Zibber.

Hans de Raad

Inmeter

Vanaf 1985 werkzaam in de bouwkunde, eerder voornamelijk bij architectenbureau's en nu als inmeter. Hans geniet van het inmeten en tekenen van woningen én van een goede bak koffie bij bewoners!

Sabina Teune

Inmeter

Vanuit Groningen als freelancer actief voor het inmeten van objecten. Naast haar werk voor Zibber is Sabina mede-eigenaar van een architectenbureau. 

Maarten Hoek

Inmeter

Hardwerkende, professionele Inmeter in regio Amsterdam. Maarten gaat altijd voor het beste, klantgerichte resultaat in alles wat hij doet. 

Jorn Nijs

Inmeter

Jorn is afgestudeerd in bouwkunde en meer dan enthousiast over zijn vak! In zijn vrije tijd houdt hij van airsoft en oldtimers, maar deze jongen is zelf goed bij de tijd!

Amjad Al-Obaidi

Inmeter

Amjad is een gezellige én zeer professionele man. Naast een opleiding in bouwkunde en technische werk-achtergrond is Amjad zeer sociaal betrokken en een professionele interviewer. 

Tanju Akkurt

Inmeter

Tanju heeft met zijn opleiding Bouwkunde en werkervaring in vastgoed precies de kennis om van elke inmeting een succes te maken. Oplossingsgerichte denker en daarnaast heel behulpzaam!

Portret foto Mario van Oorschot

Mario van Oorschot

Inmeter

Freelance inmeter in regio Noord-Brabant. Mario wordt vaak omschreven als uiterst vriendelijk en vrolijk. 

Olav van Dalsum

Inmeter

Vele jaren ervaring als bouwkundige en de positieve instelling van Olav maken dit een kanjer van een inmeter.

Werken bij Zibber

Door de enorme groei die we door maken zijn wij doorlopend op zoek naar goede kandidaten om ons team te versterken en zo het verschil te maken in het presenteren van vastgoed. 

 

Bekijk alle vacatures 16

ZIBBER

Werkt landelijk!
T: 085 - 040 21 31
E: info@zibber.nl

 

Zibber HQ
Flight Forum 92 - Tech Tower
5657 DC Eindhoven (NL)

KvK-nummer 65172116
BTW-nummer NL856006701B01


Voordelen

icoon-scherpe-tarieven-wallet

Scherpe tarieven

Bij Zibber betaal je nooit te veel.
We hanteren scherpe tarieven voor al onze producten

icoon-scherpe-tarieven-wallet

Hoge kwaliteit

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren. Kwaliteit vormt immers altijd de basis. 

icoon-scherpe-tarieven-wallet

Snelle levering

Snelheid is belangrijk voor onze klanten. Wij zorgen er voor dat er geen kostbare tijd verloren gaat.