Over Zibber

Over Zibber

Zibber® is er speciaal voor makelaars. Makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar zeker ook alert zijn op hun kosten. Wij bieden eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. Daardoor zijn onze marges dus wel lager. Maar dat kan best. Want we zijn er van overtuigd dat we met onze voordelige tarieven én onze kwaliteit uiteindelijk veel opdrachtgevers blij zullen maken. 

  


Management

Dogan Kahveci

management

Een bevlogen strateeg met passie voor de vastgoedsector. Ondermeer ervaring opgedaan als project ontwikkelaar en nu helemaal in zijn element als drijvende kracht achter Zibber.

Hans Meeuwsen

management

Autodidact opgegroeid binnen een makelaarsfamilie met een grote liefde voor fotografie, marketing en ondernemen. Actief geweest als makelaar en medeoprichter van Zibber.  

Mike de Sprong

Operationeel Manager

Mike de Sprong heeft een achtergrond in het vastgoed en is als commerciële man altijd hét aanspreekpunt van Zibber geweest. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Zibber en weet zijn personeel altijd te motiveren voor het beste resultaat.

Het Team

Bas van Beers

SuperVisor plattegronden

Als Supervisor Plattegronden is Bas verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van zowel de Floorplanner als de NEN2580 plattegronden. Zijn bouwkundige kennis combineert hij feilloos met de laatste trends binnen de makelaardij. 

Romy Gast

Supervisor Fotografie

Verantwoordelijk voor het wel en wee van de foto-afdeling. Romy werkt met een aanpakkersmentaliteit. Zelf is ze eveneens een niet onverdienstelijk modefotograaf.

Steven van Tuijn

Accountmanager / Sales

Verantwoordelijk voor het aansluiten en begeleiden van nieuwe klanten. Zijn bachelor commerciële economie, brede interesses en zijn jarenlange ervaring met sporten op hoog niveau maken hem tot wie hij is vandaag.

Jorg Leenen

Accountmanager

Jorg geniet van klantcontact en gaat er graag op uit. Daarnaast is Jorg een niet onverdienstelijk tafeltennis speler in de Zibber kantine. 

Jan Verberne

Accountmanager

Na zijn studie Vastgoed & Makelaardij is Jan aan het werk gegaan als vastgoedmanager. Zijn commerciële stages en werkervaring hebben hem het inzicht gegeven om klanten precies te voorzien in hun behoeften. 

Mara Bullens

Commercieel Binnendienst

Mara is sociaal en altijd klantvriendelijk. Ze kent geen 'nee' voor klanten en denkt altijd mee. Een oplossende denker en een efficiënte doener. 

Marjolein van Amersfoort

Projectmanager brochures

Met haar ervaring binnen de branche en haar afgeronde Vastgoed & Makelaardij studie helpt ze makelaars met brochures, realworks aanmeldingen en het plaatsen van media op Fundadesk.

Anke Rombouts

Projectmanager Brochures

Naast haar opleiding tot makelaar, heeft ze ook een fotobasis- en vastgoedfotografie diploma in de pocket. Deze duizendpoot is ontzettend goed in wat ze doet, met de meest positieve instelling. 

Luuk van de Vin

Projectmanager Brochures

Luuk heeft webdevelopment gestudeerd, met een grafisch randje. Dat grafische randje zet hij nu in om de mooiste brochures te maken. Met verve!

Merel Mattheeuwse

Projectmanager Brochures

Merel is na haar studie evenementenorganisatie de uitdaging van grafisch talentje aangegaan! Ze is erg actief buiten haar werk, maar ook op de werkvloer komt haar vrolijke karakter goed uit de verf. 

Timo van Dalen

projectmanager fotografie

Deze gedreven teamplayer heeft na zijn studie Fotografie gewerkt in de reclamewereld en is nu mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze foto's en video's. 

Brenda Alfrink

Projectmanager Fotografie

Deze creatieveling heeft naast een diploma Engels ook nog een studie Grafisch Vormgeving afgerond. Haar liefde voor fotografie uit zich in een altijd vrolijke werkhouding. 

Miguel Telheiro

Projectmanager Video

Een gedreven videograaf die zich zelf blijft uitdagen en met een kritische blik het werk beoordeeld. Miguel zit bovenop de nieuwste technieken en ideeën in de video wereld. Energiek, sociaal en gaat geen uitdaging uit de weg.Naast Zibber ook zeer actief met het maken van videoconcepten.

Bart Clercx

Projectmanager Video

Bart is altijd met het visuele bezig. Een creatieve professional die naast zijn werkzaamheden als Projectmanager Video zeer actief is met allerlei commerciële video's. Bart gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

Thijs van den Bergh

Projectmanager plattegronden

Thijs is met zijn bouwkunde know-how de drijvende kracht bij de plattegronden afdeling. In zijn vrije tijd vind je hem in de sportschool of op het voetbalveld.

Coen Hofman

Projectmanager plattegronden

Een enthousiaste, creatieve denker, maar bovenal resultaatgericht. Altijd met het doel om het maximale uit de situatie te halen.

Maninho André

Projectmanager plattegronden

Maninho is als teammember actief bij de plattegronden afdeling. Bouwkundig geschoold en immer goed gemutst helpt hij klanten met floorplanners en NEN2580 plattegronden. 

Tom Leemhuis

Projectmanager Plattegronden/Visuals

Tom heeft Stedenbouwkunde gestudeerd. Hoewel hij 'urban building' heel erg tof vind, kan hij ook geweldig uit de voeten met woningen. Zowel de tekeningen als visualisaties neemt hij voor zijn rekening.

Vince Verhaegh

plattegronden / weekendhulp

Vince versterkt het team van de plattegronden crew tijdens vakanties, weekenden en/of avonduren. MBO bouwkunde reeds in de pocket en nu nog actief met HBO bouwkunde richting architectuur. 

Ruud Baudoin

plattegronden / weekendhulp

Ruud is parttime werkzaam voor Zibber bij de plattegronden afdeling. MBO bouwkunde reeds op zak en momenteel ook nog bezig met de HBO variant. 

Bertine Wijffelaars

Projectmanager Visuals

Afgestudeerd aan AKV ST Joost te Breda als interieurarchitect. Met haar scherpe oog voor details verzorgt ze nu visuals. Daarnaast is Bertine ook BHV-er bij Zibber.

Karlijn Thobie

Planner

Iedereen heeft Karlijn wel eens aan de telefoon gehad. Altijd goed gemutst en creatief meedenkend om een zo ideaal mogelijke planning te realiseren. 

Kristel Verhees

Planner

Kristel denkt graag in oplossingen. Klanten die haar aan de telefoon hebben gehad weten dit vast te beamen. Altijd accuraat en gemotiveerd om een goede planning voor elkaar te krijgen. 

Portret foto Rowena Boedhoe

Rowena Boedhoe

Planner

Rowena is altijd gemotiveerd om klantvriendelijk en servicegericht te denken. Na haar studie International Business & Languages verzorgt ze nu de planning op een zeer vrolijke manier.

Portret foto Alexander Nicodem

Alexander Nicodem

ICT

Alexander is onze ICT Guru. Daarnaast heeft hij ook nog eens kennis van fotografie, film en weet hij zo ongeveer alles van onze computers. Alexander fungeert dus als de harde schijf van Zibber.

Bert van Lieshout

Controller / Finance

Bert is onze financiële man. Hij heeft Accountancy gestudeerd en cijfers hebben geen geheimen voor hem. Daarnaast is Bert ook nog eens kampioen ping pong in Lierop.

Meike Jentjens

Online marketing / communicatie

Verantwoordelijk voor de online marketing van Zibber. Meike houdt van communiceren, denkt vanuit een creatieve geest en is het liefst bezig met het creëren van toffe content.

Merijn Geurts

Fotograaf / Videograaf

Zeer technische fotograaf met enorm veel kennis van zaken. Merijn kent alle ins en outs van camera's, de beste technieken en maakt daardoor de mooiste plaatjes. 

Annebel van den Heuvel

Fotograaf / videograaf

Annebel is actief als fotograaf in regio 's-Hertogenbosch. Met haar enthousiasme en liefde voor de fotografie maakt ze het verschil voor onze opdrachtgevers.

Ruwan Silva

Fotograaf / videograaf

Onze man voor de regio Arnhem en Nijmegen. Afgestudeerd als fotograaf aan het Koning Willem I College te Den Bosch. Ruwan weet van aanpakken en beschikt over een goede kijk van wat mooi is!

Thomas te Raaij

Fotograaf / videograaf

Afgestudeerd aan de fotovakschool en fervent baarden liefhebber. Een goede fotograaf met de juiste portie droge humor die graag net even dat extraatje geeft. 

Yannick Putz

Fotograaf / videograaf

Yannick is fotograaf voor Zibber vanuit Den Haag. Gadget freak, camera enthousiast maar bovenal een vrolijke collega die weet hoe je mooie video's en foto's maakt. 

Sebastiaan Petiet

Fotograaf / videograaf

Onze vakman uit Utrecht. Maakt de meeste kilometers voor de mooiste foto's. Naast zijn werk voor Zibber actief met het fotograferen van optredens. 

Rachelle Blom

Fotograaf / videograaf

Rachelle combineert feilloos haar oog voor detail met een resultaat gerichte no nonsense aanpak. Als fotograaf actief vanuit de Bossche Bollen stad.

Kayleigh Bogaars

Fotograaf / videograaf

Afgestudeerd aan de fotovakschool in Venlo en woonachtig onder de rook van Eindhoven.Onze enthousiaste Kayleigh is tevens druk met portret & fashion fotografie.Deze creatieve en sociale dame blijft je zeker bij!

Julia Meenk

Fotograaf / videograaf

Afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool en naast haar werk bij Zibber actief als zelfstandig fotograaf en in de vrije tijd actief als fervent boxer.

Manon van Wezenbeek

Fotograaf / videograaf

Zeg je Manon dan zeg je reizen, fotografie (!), interieur & design. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy te Rotterdam en eveneens als zelfstandig fotograaf actief. 

Timo Visser

Fotograaf / videograaf

Onze man vanuit het prachtige Friesland! Timo is een fotograaf in hart en nieren en heeft reeds de nodige ervaring opgedaan als freelance fotograaf. Naast fotografie ook bedreven met film.

Myrthe Claassen

Fotograaf / videograaf

Tijdens haar studie journalistiek kwam Myrthe in aanraking met fotografie. Inmiddels ze is van vaste waarde voor onze opdrachtgevers in het Limburgse en vervult ze haar rol met verve.

Kelly Noten

Fotograaf / videograaf

Onze spontane en altijd vriendelijke Kelly combineert kennis van zaken met haar enthousiasme voor fotografie.
Ze is afgestudeerd met een oog voor perfectie aan het AKV St. Joost te Breda.

John Li

Fotograaf / videograaf

Dé man voor regio Noord-Holland: John Li. Afgestudeerd aan het Media College Amsterdam als cameraman en eveneens als zelfstandig fotograaf actief. 

Lenneke van Zutven

Fotograaf / videograaf

Lenneke ons zonnetje in huis. Ze combineert feilloos haar passie voor woninginrichting en fotografie en dat maakt haar een vaste waarde binnen het team.

Marieke van Heerde

Fotograaf / videograaf

Marieke is vrolijk en spontaan en heeft oog voor sfeervolle, mooie plaatjes. Fotografie is naast haar interesse ook haar vakgebied, dat ze nu in Zwolle uitoefent. Daarnaast is ze heel stylish.

Cho Tang

Fotograaf / videograaf

Een zeer gedreven vakfotograaf. Cho gaat altijd voor kwaliteit. Met zijn enorme kennis en hands-on aanpak maakt hij er altijd iets bijzonders van. 

Johanneke van Sambeek

Fotograaf / videograaf

Afgestudeerd in de master Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en al jaren actief in de fotografie. Aangenaam Johanneke! 

Thijs Stork

Fotograaf / videograaf

Zijn liefde voor het vak en zijn kennis van apparatuur maken Thijs tot een grote aanwinst voor het foto team van Zibber.

Job Stribos

Fotograaf / videograaf

Naast zijn werk bij Zibber is Job als zelfstandig documentaire fotograaf actief. Altijd op zoek naar uitdagingen en kansen zien daar waar andere ze laten liggen.

Nina Thiel

Fotograaf / videograaf

Nina is een spontane verschijning maar bovenal een perfectionist als het op fotograferen aan komt.

Bauke de Waard

Fotograaf / videograaf

Onze fotograaf vanuit Rotterdam! Bauke is naast fotograaf een fervent kitesurfer én veldrijder. Stilzitten is er niet bij dus voor Bauke. 

Robin Hartman

Fotograaf / videograaf

Al van jongs af aan besmet met het fotografie virus en dat zie je terug in de kwaliteit van zijn beelden. Deze goedlachse Bosschenaar beschikt verder eveneens over de nodige culinaire skills. 

Roy Zweers

Fotograaf / videograaf

Roy is vanuit zijn stadje, Arnhem, actief als fotograaf. 360's, Mast en filmen... niets is hem vreemd. Naast fotograaf is hij tevens een fervent sporter. 

Tosca Kremers

Fotograaf / videograaf

Tosca is vanuit regio Apeldoorn actief. Creatief, uitermate vriendelijk en met oog voor detail!

Jeroen Verhees

Fotograaf / Videograaf

Jeroen is een creatieve fotograaf met oog voor mooie plaatjes. In zijn vrije tijd doet hij graag aan Urbex fotografie en duikt hij met camera de natuur in. Een echt natuurtalent dus. 

Sarah Pastoor

Fotograaf / Videograaf

Sarah is na haar afstuderen aan de Fotovakschool begonnen als zelfstandig fotografe. Nu schiet ze voor Zibber de mooiste woningen rondom Utrecht. Sarah is een professionele, vriendelijke dame.

Anne-Linde Wiersema

Fotograaf / Videograaf

Anne-Linde is erg creatief en heeft haar diploma van de Cibap vakschool voor verbeelding gehaald. Dit gebruikt ze in haar fotografie, waardoor ze de mooiste resultaten aflevert.

Stephanie Nijhof

Fotograaf / Videograaf

Stephanie werkt rondom Bergen op Zoom met oog voor detail én het grotere plaatje. Ze komt van de fotovakschool en stopt haar passie in haar werk. 

Melanie Spreeuwers

Fotograaf / Videograaf

Melanie is fotografe in hart en nieren. Ze zegt zelf niet voor niets dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Creatieve duizendpoot on a mission!

Roy Stoltz

fotografie / weekendhulp

Ondersteunt de projectmanagers fotografie in het weekend tijdens zijn studie fotografie aan het Koning Willem I college.

Ilse Zoontjens

Fotograaf / Videograaf

Ilse heeft met haar studie Projectmanager Interieur & Exterieur zicht op woningen als geen ander. Ze weet precies hoe ze beelden écht kan laten spreken.

Flip op den Brouw

Inmeter

Een brok ervaring en immer een goed humeur. Flip is onze master inmeter en dat is niet voor niets. Hij verzorgt ondermeer ook de trainingen voor nieuwe collega's. 

Charles van der Zanden

Inmeter

Charles is als inmeter actief vanuit het Utrechtse. Met zijn affiniteit voor huizen en zijn gevolgde bouwkunde opleidingen verzorgt hij degelijke inmetingen op locatie. Geniet van het leven.

Lisanne Schuldink

inmeter

Onze harde werker uit het oosten. Deze teamplayer meet nauwkeurig de woningen rondom Zwolle in. Naast haar werkzaamheden zit ze zeker niet stil, ze heeft genoeg sportieve hobby's; fitness, wandelen en Zumba. Wat een doorzetter!

Ralph Goertz

Inmeter

Onze goedlachse bouwkundige uit het Zuiden van het land. Ralph komt uit een echte bouwkundige familie en heeft duidelijk bouwkundige kijk in het DNA zitten.

Michiel Rijppaert

Inmeter

Michiel beschikt over de nodige (werk)ervaring op bouwkundige tekengebied. Zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn passie voor architectuur maken hem tot een waardevolle collega.

Jan Dijkstra

Inmeter

Jan is een geboren bouwkundige. Nadat hij jaren zijn eigen advies- en tekenbureau had, voert hij nu met enorm veel plezier zijn taak als inmeter uit bij Zibber.

Serdar Kılıç

Inmeter

Deze bouwkundige met een gezonde dosis humor en flinke inzet is in regio Utrecht helemaal in zijn element. Serdar weet wat aanpakken is en werkt met een no-nonsense instelling. 

Hans de Raad

Inmeter

Vanaf 1985 werkzaam in de bouwkunde, eerder voornamelijk bij architectenbureau's en nu als inmeter. Hans geniet van het inmeten en tekenen van woningen én van een goede bak koffie bij bewoners!

Sabina Teune

Inmeter

Vanuit Groningen als freelancer actief voor het inmeten van objecten. Naast haar werk voor Zibber is Sabina mede-eigenaar van een architectenbureau. 

Kevin Mens

Inmeter

Gezellige, spontane jongeman die het heerlijk vindt om bij mensen thuis de inmeting te verzorgen. Daarnaast professioneel op het gebied van bouwkunde en klantcontact. 

Maarten Hoek

Inmeter

Hardwerkende, professionele Inmeter in regio Amsterdam. Maarten gaat altijd voor het beste, klantgerichte resultaat in alles wat hij doet. 

Amjad Al-Obaidi

Inmeter

Amjad is een gezellige én zeer professionele man. Naast een opleiding in bouwkunde en technische werk-achtergrond is Amjad zeer sociaal betrokken en een professionele interviewer. 

Portret foto Mario van Oorschot

Mario van Oorschot

Inmeter

Freelance inmeter in regio Noord-Brabant. Mario wordt vaak omschreven als uiterst vriendelijk en vrolijk. 

Werken bij Zibber

Door de enorme groei die we door maken zijn wij doorlopend op zoek naar goede kandidaten om ons team te versterken en zo het verschil te maken in het presenteren van vastgoed. 

 

Bekijk alle vacatures 6

ZIBBER

Werkt landelijk!
T: 085 - 040 21 31
E: info@zibber.nl

 

Zibber HQ
Laan van Diepenvoorde 19
5582 LA Waalre (NL)

KvK-nummer 65172116
BTW-nummer NL856006701B01


Voordelen

icoon-scherpe-tarieven-wallet

Scherpe tarieven

Bij Zibber betaal je nooit te veel.
We hanteren scherpe tarieven voor al onze producten

icoon-scherpe-tarieven-wallet

Hoge kwaliteit

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren. Kwaliteit vormt immers altijd de basis. 

icoon-scherpe-tarieven-wallet

Snelle levering

Snelheid is belangrijk voor onze klanten. Wij zorgen er voor dat er geen kostbare tijd verloren gaat.