Laat je woning foto's niet 'versneeuwen'.

Ondanks dat regen en sneeuw ons in Nederland meer dan bekend is, zorgt het in de makelaardij en vastgoed branche toch altijd voor extra vragen. Hoe zit het met de buitenfotografie van de woning? Gaat de afspraak met de woningfotograaf wel door bij hevige sneeuwval of een tropische regenbui?

Om onduidelijkheden te voorkomen, willen wij een aantal vragen over neerslag bij buitenfotografie ondervangen. Zodat niemand van een koude kermis thuis hoeft te komen.

‘IET GIET OAN’

Wat te doen bij sneeuw? Kleed je warm aan, rijd niet te hard, drink veel chocomelk met slagroom én wanneer je een afspraak voor woningfotografie bij ons hebt ingepland, kun je het volgende van ons verwachten.

Let op: er wordt bij de buiten foto’s een duidelijk onderscheid gemaakt tussen neerslag die er al ligt en neerslag welke ter plekke naar beneden valt tijdens het bezoek van de fotograaf. 

Buitenfotografie Zibber Den Bosch, Nederland

Maken jullie buiten foto’s bij regen of sneeuw?
Nee, wij maken geen buiten foto’s bij acute neerslag in de vorm van regen of sneeuw. Als onze woning fotograaf ter plaatse is en er valt op dat moment regen of sneeuw uit de lucht, zullen de buiten foto’s niet worden gemaakt. Onze fotografen zullen op locatie een nieuwe afspraak inplannen met de bewoners. Deze nieuwe afspraak is kosteloos.

Er ligt sneeuw in mijn tuin en straat, maken jullie daar foto’s van?
Ja, sneeuw of regen wat er al ligt, bijvoorbeeld van de dag ervoor, wordt gewoon gefotografeerd. Zibber heeft standaard blauwe lucht-garantie, dus de buitenbeelden hoeven zeker niet te lijden onder het winterse weer. Indien er later toch andere buiten foto’s gewenst zijn, kan er worden gekozen voor seizoensfotografie. Dit is niet kosteloos (bij interesse: informeer voor de prijzen en mogelijkheden bij onze Customer Support).


''PAS OP: GLADHEID HANGT IN DE LUCHT!''
Witte vlokken op het menu. 

Hoe zit het met de winterse foto’s als de lente aanbreekt?
Sneeuw in het voorjaar, dat gelooft natuurlijk niemand. Met onze seizoensfotografie zorgen wij ervoor dat de woningpresentatie altijd past bij het desbetreffende seizoen.

Kortom: binnen foto's worden te allen tijde genomen en staan los van de neerslag buiten. Buiten foto’s zijn hier wel van afhankelijk en seizoensfotografie biedt een goede oplossing.

Meer informatie over Zibber woningfotografie vind je hier.

Buitenfotografie Zibber Den Bosch, Nederland

Zibber logo vierkant
Zibber Buitenfotografie

Heb je nog een vraag die hierboven niet beantwoord wordt, neem dan gerust telefonisch contact met ons customer support team op. Dit kan via WhatsApp, onze chat of via de FAQ op onze website.

Bekijk veelgestelde vragen

Onderwerp: